Trochę za szybko z góry zszedłem. Ból już 3 dzień. Materiał własny. Jak się nie podoba do kosza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Będzie do ujebania, wtedy wrzucaj materiał
Frodo, po co wrzuciłeś 3 takie same zdjęcia?
Bo pić, to trzeba umić
Masz nieładne stopy dziewczyno. Zadbaj o nie a to potem zaowocuje.
Masz stopę rzymską kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/ksztalt-stop-a-osobowosc/ll5mlm
Trochę za szybko z góry zszedłem
Z góry? Chyba kurwa z drzewa za późno.
Cycu320 napisał/a:
Masz stopę rzymską
Naoglądałeś się debilnych reklam i teraz próbujesz na siłę zainteresować tym innych
Masz stopę rzymską
no dobrze, może i temat ciekawy, ale linkownie do onetu, i to jeszcze działu dla kobiet, który w stopniu szczególnym pozbawiony jest rzetelności, to już totalny brak szacunku. Szanujmy się, na Boga!
Sadolik19 napisał/a:
Trochę za szybko z góry zszedłem. Ból już 3 dzień.
coś przed nami ukrywasz. ból trzeci dzień, a paznokcie obcięte jakby wczoraj. schodziłeś ze szponami i teraz próbujesz wyłudzić współczucie. Nie ze mną te numery
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów