Hmm co ja tutaj mogę dodać, zapierdalają sobie chłopaki:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
/watch?v=BaecT05rI0Q
Tutaj macie linka do filmu o TT na całkowitych faktach z Guyem Martinem. Enjoy !
Tutaj macie linka do filmu o TT na całkowitych faktach z Guyem Martinem. Enjoy !
Ten film z TT to już LEGENDA....
Mam nadzieję, że w tym roku też chłopaki pokażą klasę i będzie kilka innych- równie dobrych filmów z Wyspy Man ( tak wiem- niestety już jeden pokazał- ale przynajmniej zginął szczęśliwy).
Z kumplami chcieliśmy się wbić na widownie na wyspę (pomysł z okolic grudzień 2012-styczeń 2013) .... niestety bilety dostępne dopiero na przyszły rok....
Mam nadzieję, że w tym roku też chłopaki pokażą klasę i będzie kilka innych- równie dobrych filmów z Wyspy Man ( tak wiem- niestety już jeden pokazał- ale przynajmniej zginął szczęśliwy).
Z kumplami chcieliśmy się wbić na widownie na wyspę (pomysł z okolic grudzień 2012-styczeń 2013) .... niestety bilety dostępne dopiero na przyszły rok....
@up pierdolenie jaka widownia wyjazd jest na własną rękę koszt to około 4000 zł na tydzień gdzieś była nawet strona polska poświęcona wyjazdom na wyspę
ciekawe ilu z nich znajdzie się na hardzie <trollface>
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
4000 zł na tydz to chyba stopem a na wyspę wpław ..... a co do biletów na wyścig masz tu: iomtt.com/Shop/TT-Grandstand-Tickets/TT-2013-Fanzone-Tickets.aspx
Więc <idzpanwhuj>
4000 zł na tydz to chyba stopem a na wyspę wpław ..... a co do biletów na wyścig masz tu: iomtt.com/Shop/TT-Grandstand-Tickets/TT-2013-Fanzone-Tickets.aspx
Więc <idzpanwhuj>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów