Hmm co ja tutaj mogę dodać, zapierdalają sobie chłopaki:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
TT - najniebezpieczniejszy wyścig na świecie, trzeba dodać że wyścig odbywa się na normalnych ulicach gdzie trasa nie jest przystosowana do takich prędkości jak choćby na torach F1, co zresztą widać po zachowaniu motocykli w łukach.
co roku to samo.. ktoś usłyszy w wiadomościach o Isle of Man i zaraz leci wrzucić to na sadola..
@up Chuj ci w dupę, równie dobrze ktoś może tak powiedzieć o tych kompilacjach z failami.
To jest jeden z filmików promocyjnych TT2013 Muzyka w tle to WT-Faster.
p.s
W tym roku w czasie treningów zginął już jeden zawodnik...
p.s
W tym roku w czasie treningów zginął już jeden zawodnik...
mekka motocyklistow
Jeśli kogoś interesuje tematyka tych wyścigów polecam film "Jazda na krawędzi".
2 dni temu na tej trasie zabil sie Yoshinari Matsushita, wyscigi zaraz sie zaczynaja co prawda teraz sa problemy z treningami, poniewaz pogoda jest chuowa a z tego co wiem na kazdy kilometr tej trasy przypada ponad 5 zgonow tutaj macie link do profilu na fb: facebook.com/IsleofManTT?fref=ts w aplikacjach na tej stronie macie dostep do 3 kamer z toru
naprawdę trzeba to kochać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów