Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Liczyłem na zerwanie się tego wentylatora sufitowego, ale jednak wytrzymał do końca. Solidna robota!
wentylator sufitowy... w jakiejś jebanej Castoramie pracujesz?
Nie kumam samobójców w tak młodym wieku, nie ma to kredytu, upierdliwej żony, chujowej pracy, której rzucić nie może bo kredyt, nie choruje, tylko rzuciła dziewczyna no i jako że to była jedyna pizda na tym globie to się powieszę.
Niby tak ale przypomnij sobie jakie ty miałeś problemy, które wydawały się w chuj ogromne, w wieku nastu lat.
Teraz z perspektywy czasu to człowiek się z tego śmieje ale za gówniarza to się wydawało, że to ta jedna jedyna miłość na całym świecie i bez niej nie da się żyć.
To raczej wchuj indywidualna sprawa jakie kto miał podejście do tematu. Ja osobiscie żyłem wg. "Jak Kraść to miliony,jak ruchać to księżniczki,jak się bawić to do rana ..." i miałem wyjebane na przeciwności losu
@up
Niby tak ale przypomnij sobie jakie ty miałeś problemy, które wydawały się w chuj ogromne, w wieku nastu lat.
Teraz z perspektywy czasu to człowiek się z tego śmieje ale za gówniarza to się wydawało, że to ta jedna jedyna miłość na całym świecie i bez niej nie da się żyć.
ja to po pierwszej (miłości nie panience do jebania) miałem chujowy nastrój, przyszedł Góral i Bartoszczu, wyciągnęli mnie do baru, najebaliśmy się w trzy dupy i pół nocy śpiewaliśmy "jedną dziurkę w życiu miałem, jedną dziurkę pokochałem, miałem do niej pociąg wielki, bo to dziurka od butelki" . Pomogło kurwa! Miesiąc później poszliśmy do akademika SGGW i kolędowaliśmy (znaczy pukaliśmy do pokoju , jak były panny śpiewaliśmy (no dobra żaden nie umiał i nie powinien śpiewać) "przybieżeli do Betlejem", no i chuj, że to było w maju - tak zresztą poznałem pannę z którą byłem kilka lat ). Tak to jest jak się ma żywych kumpli a nie znajomych na FB
ja to po pierwszej (miłości nie panience do jebania) miałem chujowy nastrój, przyszedł Góral i Bartoszczu, wyciągnęli mnie do baru, najebaliśmy się w trzy dupy i pół nocy śpiewaliśmy "jedną dziurkę w życiu miałem, jedną dziurkę pokochałem, miałem do niej pociąg wielki, bo to dziurka od butelki" . Pomogło kurwa! Miesiąc później poszliśmy do akademika SGGW i kolędowaliśmy (znaczy pukaliśmy do pokoju , jak były panny śpiewaliśmy (no dobra żaden nie umiał i nie powinien śpiewać) "przybieżeli do Betlejem", no i chuj, że to było w maju - tak zresztą poznałem pannę z którą byłem kilka lat ). Tak to jest jak się ma żywych kumpli a nie znajomych na FB
Musiałeś się błaźnić aby zaliczyć? Ty biedaku... Postawcie koledze piwa za poświęcenie w chwilach rozpaczy.
@2up, Jak mnie pierwsza miłość rzuciła to moi "kumple" umówili mnie niby to z laseczką, wiecie a okazało się że świadomie, kurwie syny, umówiły mnie z transwestytą, myślałem że porucham ale nie! uciekłem a tutaj obok już stali recydywiści- pederaści, złapali mnie i wiadomo... dupa bolała przez tydzień. Więc z tymi "żywymi kumplami" bym nie przesadzał.
I Ty ich kumplami nazywasz dalej? Spodobało Ci się czy ki chuj?
@up
To raczej wchuj indywidualna sprawa jakie kto miał podejście do tematu. Ja osobiscie żyłem wg. "Jak Kraść to miliony,jak ruchać to księżniczki,jak się bawić to do rana ..." i miałem wyjebane na przeciwności losu
Czyli jak to się mówi popularnie: C0C0JAMBO i do przodu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów