Wygrał jebany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Wygrał jebany
Unikatowy film
Leci piwo, nie wypij całego odrazu
Leci piwo, nie wypij całego odrazu
W sumie to miałby kumpla, gdyby mu łba nie ten tegest bo w sumie to się już chyba przyzwyczaił do widoku oponenta.
Ciekawe jak przeżył zanim udało mu sie z głowę urwac
Chuja w dupie urwał a nie łeb innemu jeleniowi. Jpdl.
0_rafiks_0 napisał/a:
Chuja w dupie urwał a nie łeb innemu jeleniowi. Jpdl.
Zgadza się. Jakiś myśliwy/leśniczy, czy chuj wie kto zobaczył w lesie dwa zakleszczone jelenie i upierdolił jednemu łeb, najprawdopodobniej temu, który już zdechł, lub był w gorszej koncycji. Był o tym gdzieś film przyrodniczy, że jak dwa jelenie podczas walki się zakleszczą, to oba zdychają z wycieńczenia, jeśli człowiek im nie pomoże..
W komkach jebana naiwna dzieciarnia wierząca we wróżkę zębuszkę. Buahahah...
Młodzi by powiedzieli, że ma niezłą essę
Bił się o laski, wygrał, a pewnie żadnej z taką ozdobą nie dostanie.
TERMINATOR Nowe wcielanie
Teraz dwie geby do wykarmienia ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów