Chciałeś zabłysnąć, a sam wyszedłeś na debila . Bada się mięso dzika
Bada się, na toksoplazmozę, ale... rękawiczki kuchenne, dobrze ugotowane/przypieczone mięso i bez badania się obejdzie
To jest wykroczenie za które grozi 5 do 30 dni lub grzywna od 20 do 5.000 złotych. Możliwa też jest nawiązka w wysokości do 1000 złotych na cel związany z ochroną zwierząt.
Biorąc pod uwagę okoliczności - odrąbanie łba i porzucenie truchła nie jestem pewien, czy gościowi nie zostaną postawione zarzuty z innych paragrafów, w tym kodeksu karnego - nie wiadomo bowiem, czy zwierzę w chwili dekapitacji żyło, czy było martwe - jeśli żyło, to dochodzi art. 35 kk i kara od 3 m-cy do 5 lat.
A tam pierdolenie. Musieliby udowodnić kto był kierującym a jak nie ma nagrania a są dwie osoby i żadna się nie przyznaje nie można ustalić kierującego. A pasażer nie ma obowiązku informowania służb. To samo odnośnie czy zwierzę żyło czy nie żyło - niby kurwa jak mają udowodnić że żyło skoro na nagraniu nie widać. Nie widać nawet czy to ten samochód potrącił tego zwierzaka. W Polsce nikogo nie mogą skazać za morderstwo jak dwóch zjebów dźga nożem kogoś i on umiera bo nie można ustalić czyj cios był śmiertelny a ty myślisz że jakaś sarenka spodowuje wszęcie śledztwa. Policja umorzy z powodu "niewykrycia sprawców" i pora na CS-a
To jest wykroczenie za które grozi 5 do 30 dni lub grzywna od 20 do 5.000 złotych. Możliwa też jest nawiązka w wysokości do 1000 złotych na cel związany z ochroną zwierząt.
Biorąc pod uwagę okoliczności - odrąbanie łba i porzucenie truchła nie jestem pewien, czy gościowi nie zostaną postawione zarzuty z innych paragrafów, w tym kodeksu karnego - nie wiadomo bowiem, czy zwierzę w chwili dekapitacji żyło, czy było martwe - jeśli żyło, to dochodzi art. 35 kk i kara od 3 m-cy do 5 lat.
Rudy z blok ekipy ma konto na sadolu
Już widzę jak polski cebulak poleciałby z tym truchłem na sanepid. Opędzlowali bez badania.takiego mięsa nie je się bez przebadania, kto niby tym typkom miałby to przebadać ? sanepid ?
to wywalili
A ten twój kumpel od zupy to jakiś debil
Ja pierdolę, dwóch gości ujebało zdechłej sarnie łeb, żeby sobie pewnie na ścianie powiesić, a ludzie się srają jakby to człowiekowi zrobili
Co za popierdolone czasy...
Wiem, bo byłem przy obrabianiu
głowa kozła sarny teraz żadnej wartości jako trofeum nie ma (chyba, że perukarz) prawdopodobnie jeszcze w scypule i nie do końca ukształtowane parostki.
kto normalny w aucie wozi siekierę ? :chyba że się po nią wrócili
No kurwa ja… po pierwsze może się przydać przy wypadku, po drugie przy wypadku i po trzecie przy wypadku. Jeździcie tymi fitami panda jak pizdy i trzeba później jakoś was wydostać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów