18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Trójkącik
FlykeR • 2014-11-03, 18:59
Ostatnio kumpel z pracy podchodzi do mnie i mówi, że zaliczył trójkącik. Ja zdziwiony, bo przecież debil ożenił się pół roku temu. Pytam się kurwa z kim a ten mi mówi:
- Z żoną, w ciąży jest!
Znam lepsze sposoby na powiedzenie, że zostanie się ojcem.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2014-11-03, 19:03 8
To że żona w ciąży nie oznacza jeszcze, że ojcem będzie mąż Wiecie jakie bywają żony
Zgłoś
Jebus_Chytrus 2014-11-03, 19:08 66
BongMan napisał/a:

To że żona w ciąży nie oznacza jeszcze, że ojcem będzie mąż Wiecie jakie bywają żony

Tak, tak. Pamiętamy Twoją dziewczynę jak chcesz się wyżalić to kup 2 kraty browara i stopery do uszu dla mnie .
Zgłoś
BongMan 2014-11-03, 19:34 17
Stopery zakładają kumple od połowu jak schodzę z twoją pod pokład, bo strasznie krzyczy Ostatnio nawet opierdol od kapitana dostała.

Swoją drogą to było nawiązanie do żony, którą kiedyś miałem, chociaż się nigdy nie żeniłem

Tak więc nie udało ci się zabłysnąć. Znowu...
Zgłoś
siostraAmnezja 2014-11-03, 20:14
double penetration
Zgłoś
Radbug 2014-11-03, 20:34 3
Facet uprawia sex z laską w ciąży,ale już z 20 minut nic nie robi tylko gmera ręką w piździe.Zniecierpliwiona laska mówi:
-No wchodzisz w końcu?
-Czekaj ustawiam pupkę.
Zgłoś
freaky 2014-11-03, 21:05
FlykeR napisał/a:

Ja zdziwiony, bo przecież debil ożenił się pół roku temu. Pytam się kurwa z kim a ten mi mówi:
- Z żoną, w ciąży jest!

Jeżeli w szóstym miesiącu to regulaminowo, za co wielki browar
BongMan napisał/a:

Przestań smęcić. Skoro przyciągasz same kurwiszony znaczy, że z tobą jest coś nie halo
Zgłoś
BongMan 2014-11-03, 21:09 7
Następny imbecyl Z tobą raczej coś nie halo, skoro automatycznie kojarzysz tekst "wiecie jakie bywają żony" ze mną i widzisz w tym jakieś smęcenie, podczas gdy jest to wyśmiewanie zjawiska które w żadnym stopniu mnie nie dotyczy, a które mnie śmieszy Masz jakiś uraz, że cię to boli? A zresztą wyjmij głowę z dupy i rozejrzyj się dookoła, sam zobaczysz.
Zgłoś
santaxl 2014-11-03, 21:15
a ja myślałem że odpowiedzią będzie "3 facetów"
Zgłoś
Poniewiermistrz 2014-11-03, 22:30 21
BonkMan, jestem twoim największym fanem. Olej te wszystkie gimnazjalne propozycje i zakoleguj się ze mną. Mam na imię Patryk i jak się dobrze polubimy to będziemy miło razem spędzać czas. Odezwij się.
Zgłoś
Sinecod 2014-11-03, 22:57 1
Się śmiejecie z Bongiego, ale to o nim jest wzmianka na Nonsensopedii a nie o was...
Zgłoś
eligurf 2014-11-04, 8:57
Kawał chujowy, ale fajny temat do rozważań z rodziną przy świątecznym stole, albo w jakiejś innej sytuacji, gdzie otoczenie będzie czuło zgorszenie i zażenowanie, a zarazem nie będzie mogło banalnie opuścić pomieszczenia.

Dla niekumatych ten temat to np.

Czy seks z żoną w ciąży to trójkącik czy może kryptopedofila? Jeśli kryptopedofilia to co na to kościół, feministki itp.? Czy jeśli to syn to czy się jest bi, albo czy ma się ciągotki do homo.
Zgłoś
Raum 2014-11-04, 22:10 1
Ale niestety Bongman ostatnio nie karmi nas sucharami. Ech sadol zchodzi na psy?

Co to jest:
Żyd z butlą gazową w plecaku?
-
-
-
-
-
- Obóz wędrowny

Rok 1943. Stoi sobie pociag. Cel? Spa w Brzezince, bicze (nie tylko wodne), zabiegi krematoryjne wliczone w cenę. Jako że pociąg z Żydami- wagony dla bydląt. Ze szczelin, okien itp wystają rączki i machają. A wzdłuż pociągu idzie Hans, z kosą i nuci: Kosi, kosi, łapki...

Co to jest- mużyn grający w piłkę na polu minowym?
-
-
-
-
-
-Ebola w sprayu.

Jak było to chuj.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem