Wszystkie podgrzewacze bardzo pewnie leżą na podłodze i nie ma tutaj żadnych dodatkowych trików.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wszystkie podgrzewacze bardzo pewnie leżą na podłodze i nie ma tutaj żadnych dodatkowych trików.
świetne, pomysłowe.
w podstawówce miałem piątkę z układania swieczek
no fajnie, szkoda tylko że sie nie zapalił i nie miotał po podłodze wrzeszcząc z bólu.
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-04-24, 16:10 ]
Łączymy się z Tobą w bólu
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-04-24, 16:10 ]
Łączymy się z Tobą w bólu
ze tez sie mu chcialo tyle swieczek odpalac i to ukladac... mnie by popierdolilo przy 5-tej, chyba ze mu prąd odcieli i mial frajde taka
@ Zdunkov: nie wiesz może jak się gość nazywa / gdzie znaleźć więcej? Pamiętam jeszcze rysunek kobiety w basenie. Ryje banię
kaczmar005 napisał/a:
musi ci byc ciezko skoro sie swieczkami dogrzewasz.
@aqstyk
nie wiem, znalazłem na google, wpisz sobie trójwymiarowe graffiti i szukaj
nie wiem, znalazłem na google, wpisz sobie trójwymiarowe graffiti i szukaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów