📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miałam coś takiego, nazwali to "zębiaki",
tylko ja miałam 5 i jeszcze małych - zawiązków, nie zaczęły rosnąc.
nie wiem, niestety, gdzie moze byc ten rtg...
a zabieg wycinania przy znieczuleniu miejscowym, 3 szwy
tylko ja miałam 5 i jeszcze małych - zawiązków, nie zaczęły rosnąc.
nie wiem, niestety, gdzie moze byc ten rtg...
a zabieg wycinania przy znieczuleniu miejscowym, 3 szwy
Nie chcę Cie straszyć, ale jak mój brat miał coś takiego jak był mały to mu powyrywali zęby
oo, fajne, czyżby kolega dentystą był?
moje własne
wszystko ładnie sie zagoiło a przy zabiegu to dentystka az kością w oko dostała jak cieła bo sie zaklinował skurczybyk
wszystko ładnie sie zagoiło a przy zabiegu to dentystka az kością w oko dostała jak cieła bo sie zaklinował skurczybyk
Rosemary napisał/a:
Rispekt. Jeśli chodzi o dentystę, to mdleję na sam zapach w poczekalni...
sadyści też mają swoje słabości
ja np moge patrzeć jak ktoś sobie żyły podcina ale na widok strzykawki (i tych innych sadystycznych urządzeń) nieomal mdleje :/
ja tam uwielbiam pajączki...
są w zasadzie 2 rzeczy, których się boję, a które muszę przezwyciężyć, bo tak sobie postanowiłam, zwłaszcza tą drugą rzecz:
-wysokość
-las nocą (z kimś- nie ma problemu, ale samej juz gorzej)
lekarzy itp raczej się nie boję, chociaż tak naprawdę jeszcze żadnego poważnego zabiegu nie miałam - i wiem, że może to dziwne, ale z samej ciekawości chciałabym mieć (nie mówię o dentystycznym zabiegu, ale o normalnym, chirurgicznym jakimś powiedzmy)
są w zasadzie 2 rzeczy, których się boję, a które muszę przezwyciężyć, bo tak sobie postanowiłam, zwłaszcza tą drugą rzecz:
-wysokość
-las nocą (z kimś- nie ma problemu, ale samej juz gorzej)
lekarzy itp raczej się nie boję, chociaż tak naprawdę jeszcze żadnego poważnego zabiegu nie miałam - i wiem, że może to dziwne, ale z samej ciekawości chciałabym mieć (nie mówię o dentystycznym zabiegu, ale o normalnym, chirurgicznym jakimś powiedzmy)
Rosemary napisał/a:
Klimat klimatem, ale jak się ma zbyt bujną wyobraźnie...
Ja się boję w nocy w lesie potworów z różnego rodzaju horrorów Takie dziecko ze mnie
nie jesteś sama, wiele osób tak ma . ja tam wyobraźnię mam aż zbyt bujną, ale to tylko czyni nocne spacery po lesie przyjemniejszymi ale ja to tak w ogóle mam. w opuszczonych domach potrafię sama jedna zapuszczać się na jakieś strychy czy piwnice w nocy, kiedy inni wymiękają. cała ja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów