📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A w europie 1,3 ma za wielką emisję Co2... No śmiech na sali...
A mówią zawistne kurwiszcza że trolle tylko w necie
bo zazdrości że nie może dbać o swoją formę i przybiera tłuszczu jadąc na dupsku ciężarówką
W mieście gdzie są chodniki, a i tak się toczą na rowerach po jezdni to wiem, że to wkurwia - mnie też, i to strasznie. Ale jak jest tylko 1 droga i ostro cisną kolarzówkami na sportowo, to trzeba być skończonym chujem, żeby się tak zachować jak ten kierowca.
@CarpeDiem93
Z tymi chodnikami to też nie tak do końca, nie wszędzie się da po chodnikach a i tak przepisowo jest po ulicy. Po prostu w naszym pięknym kraju brakuje ścieżek rowerowych.
A co do filmiku to niby banan na twarzy się pojawia, ale i tak kierowca ch*j
Z tymi chodnikami to też nie tak do końca, nie wszędzie się da po chodnikach a i tak przepisowo jest po ulicy. Po prostu w naszym pięknym kraju brakuje ścieżek rowerowych.
A co do filmiku to niby banan na twarzy się pojawia, ale i tak kierowca ch*j
@CaroeDuen93
jazda rowerem wzdłuż chodnika nie jest dozwolona (Prawo o ruchu drogowym art. 26., wyjątki art. 33.) a poza tym jazda rowerem szosowym po chodniku jest jak jazda sportowym samochodem w terenie.
jazda rowerem wzdłuż chodnika nie jest dozwolona (Prawo o ruchu drogowym art. 26., wyjątki art. 33.) a poza tym jazda rowerem szosowym po chodniku jest jak jazda sportowym samochodem w terenie.
@quadziorr @Koklok
Oczywiście nie mówię o rowerach szosowych, tylko o ludziach na składakach albo damkach którzy się toczą, sam jeżdżę na rowerze, ale z głową. Jak się zbiorę i przytnę filmik to wrzucę, jak jakaś idiotka się wpierdala na ulicę (prawie się wyjebała po pokonaniu krawężnika) i się zatrzymuje na środku pasa, kierowca jadący obok mnie ledwo wyhamował.
Oczywiście nie mówię o rowerach szosowych, tylko o ludziach na składakach albo damkach którzy się toczą, sam jeżdżę na rowerze, ale z głową. Jak się zbiorę i przytnę filmik to wrzucę, jak jakaś idiotka się wpierdala na ulicę (prawie się wyjebała po pokonaniu krawężnika) i się zatrzymuje na środku pasa, kierowca jadący obok mnie ledwo wyhamował.
tak jeżdżą na rowerze same parówy co albo nie mają prwaka albo szkoda im na benzyne żeby dojechać do pracy.
gdzie to bylo krecone ? Fajne widoki : )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów