📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pisze że wtyczka uległa awarii, próbowałem reinstalla Adobe ale nie pomogło, nie wiem czy to błąd z mojej strony czy może zły upload?
@edit
To chyba jednak zły upload bo inne obrazki i filmiki działają normalnie
@edit
To chyba jednak zły upload bo inne obrazki i filmiki działają normalnie
Ech kurwa..
Pierdolona mozilla. Juz 3 reinstal robie i dalej problem z tą pierdoloną wtyczką :/ Wyczytałem na innym forum, że najlepiej jebnąć format.
Pierdolona mozilla. Juz 3 reinstal robie i dalej problem z tą pierdoloną wtyczką :/ Wyczytałem na innym forum, że najlepiej jebnąć format.
Mi nie działało, ale po formacie ładnie śmiga.
Btw. Niezła wrzuta!
Btw. Niezła wrzuta!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
musiałem nowego kompa kupować żeby sprawdzić to, ale warto było!
Jak zobaczyła twój pedalski avatar i podpis, to oczywiste, że uległa awarii
@Ej, ale mi ten film nie działa.
Kurwa, drugi komputer kupiłem i dalej to samo :/ Może ktoś zrobić screena telefonem i wstawić w komentarzu?
Po wyłączeniu i ponownym włączeniu monitora wszystko ładnie śmiga.
Fajne, tylko na poczatku nie chce sie wlaczyc, trzeba pobrac wtyczke..........
Barany, TO WIRUS! Wyłączcie szybko sadola! Ja już napisałem żeby to usunęli z głównej - wam polecam nie odwiedzać sadola przez tydzień, albo jakiegoś AdBlocka!1
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów