📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tłumaczenie dla dałnów:
"Nasrałem do portfela, biegałem szypko po łonce w leginsach.
Byłem 10 na mecie ale wygrałem z tymi lamusami."
coś takiego chyba kazdy sie połapie o co chodzi
"Nasrałem do portfela, biegałem szypko po łonce w leginsach.
Byłem 10 na mecie ale wygrałem z tymi lamusami."
coś takiego chyba kazdy sie połapie o co chodzi
@Bzykacz
szypko....
szypko....
tłumaczenie dla dałnów:
spuściłem się w worki rozrzucę po klubie, super zabawa polecam.
spuściłem się w worki rozrzucę po klubie, super zabawa polecam.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Dlaczego za wypierdalaj są warny?
A za Giń nie? Czyli lepiej zginąć niż wypierdalać? Dziwne to takie. Mody widać trzymają się bezmyślnie regulaminu jak policja kodeksu karnego.
A za Giń nie? Czyli lepiej zginąć niż wypierdalać? Dziwne to takie. Mody widać trzymają się bezmyślnie regulaminu jak policja kodeksu karnego.
@Yasiu99
bo owe zakazane słowo było niebywale nadużywane przez sfrustrowanych użytkowników
bo owe zakazane słowo było niebywale nadużywane przez sfrustrowanych użytkowników
Yasiu99 napisał/a:
Dlaczego za wypierdalaj są warny?
A za Giń nie?
Bo tak . Mam nadzieję, że pomogłem.
@Yasiu99
Bo jak wypierdolisz to będzie jednego użytkownika mniej na sadolu, więc i mniej wyświetleń reklam. A jak zginiesz to niby też, ale przynajmniej materiał na harda będzie.
Bo jak wypierdolisz to będzie jednego użytkownika mniej na sadolu, więc i mniej wyświetleń reklam. A jak zginiesz to niby też, ale przynajmniej materiał na harda będzie.
Tłumaczenie takie jakie winno być:
"Spuszczam się na folię i czekam aż wyschnie. Jak wyschnie to rozdrabniam i wrzucam to do woreczków.
Kiedy mam przynajmniej 10 wychodzę i losowo rozrzucam je po klubach.
>MojaTwarzKiedy ludzie je podnoszą, myśląc, że to narkotyki i próbują/wciągają mój pył ze spermy."
Ah ten 4chan
"Spuszczam się na folię i czekam aż wyschnie. Jak wyschnie to rozdrabniam i wrzucam to do woreczków.
Kiedy mam przynajmniej 10 wychodzę i losowo rozrzucam je po klubach.
>MojaTwarzKiedy ludzie je podnoszą, myśląc, że to narkotyki i próbują/wciągają mój pył ze spermy."
Ah ten 4chan
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów