18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Shadow 2011-01-02, 21:25
Bluźnisz, będziesz się smażył w piekle....
Drwienie z klasyki kina jest równoznaczne z wejściem w szeregi oddziałów Rydzyka w koszulce TVN
Zgłoś
szefooo 2011-01-02, 23:33
@up
Czy film który jest w kinach niecały miesiąc można nazwać mianem "klasyka"? Poważnie pytam.
Bo okładka odnosi się do filmu z 2010r.

Rozumiem że oglądałeś. Czy jesteś w stanie mi go polecić z czystym sumieniem? Bo trailer jakoś mnie nie zachęcił.

ironią w ryj
Zgłoś
p................s 2011-01-02, 23:56
@up szefo możesz iść, fajnie zrobiony film a soundtrack rozrywa dupę lepiej niż nie jeden słoik
Zgłoś
szefooo 2011-01-03, 1:53
Po napisaniu tego posta wyżej starałem sie obejrzeć Tron z 82r.
Był tak ciekawy że w międzyczasie buszowałem po allegro i zrobiłem kolację.
Film był o tym że windowsa wkurwiały: winamp , gadu gadu i pare innych więc kazał im grać w medal of honor i sie wybijać a one spierdoliły i musiały uciekać przed nortonem antywirusem. Pewnie gdybym nie był po studiach informatycznych nie odebrał bym tego jako komedię. Nie dałem rady obejrzeć do końca bo poziom żenady i nudy powodował u mnie odruchy wymiotne.
Mam nadzieję że tron nowy jest faktycznie lepszy.

ironią w ryj
Zgłoś
Mocherek 2011-01-03, 11:15 4
Sadistic schodzi na psy

Zgłoś
Gaunt 2011-01-03, 15:26
ja to generalnie wcinam sałatke
Zgłoś
Steve666 2011-01-03, 15:33
Gaunt napisał/a:

ja to generalnie wcinam sałatke

I pewnie grasz główną role w tym filmie.

The good that men do, is oft intered with their bones, but The Evil That Men Do... lives on.
Zgłoś
A................L 2011-01-03, 15:36
Ma ktoś namiary na tą czcionkę, czy muszę grzebać w goglach
Zgłoś
Steve666 2011-01-03, 17:17
AvengerPL napisał/a:

Ma ktoś namiary na tą czcionkę, czy muszę grzebać w goglach

Google ma namiary na tą czcionkę, zapytaj go.

The good that men do, is oft intered with their bones, but The Evil That Men Do... lives on.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów