📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Bluźnisz, będziesz się smażył w piekle....
Drwienie z klasyki kina jest równoznaczne z wejściem w szeregi oddziałów Rydzyka w koszulce TVN
Drwienie z klasyki kina jest równoznaczne z wejściem w szeregi oddziałów Rydzyka w koszulce TVN
@up
Czy film który jest w kinach niecały miesiąc można nazwać mianem "klasyka"? Poważnie pytam.
Bo okładka odnosi się do filmu z 2010r.
Rozumiem że oglądałeś. Czy jesteś w stanie mi go polecić z czystym sumieniem? Bo trailer jakoś mnie nie zachęcił.
Czy film który jest w kinach niecały miesiąc można nazwać mianem "klasyka"? Poważnie pytam.
Bo okładka odnosi się do filmu z 2010r.
Rozumiem że oglądałeś. Czy jesteś w stanie mi go polecić z czystym sumieniem? Bo trailer jakoś mnie nie zachęcił.
Był tak ciekawy że w międzyczasie buszowałem po allegro i zrobiłem kolację.
Film był o tym że windowsa wkurwiały: winamp , gadu gadu i pare innych więc kazał im grać w medal of honor i sie wybijać a one spierdoliły i musiały uciekać przed nortonem antywirusem. Pewnie gdybym nie był po studiach informatycznych nie odebrał bym tego jako komedię. Nie dałem rady obejrzeć do końca bo poziom żenady i nudy powodował u mnie odruchy wymiotne.
Mam nadzieję że tron nowy jest faktycznie lepszy.
Był tak ciekawy że w międzyczasie buszowałem po allegro i zrobiłem kolację.
Film był o tym że windowsa wkurwiały: winamp , gadu gadu i pare innych więc kazał im grać w medal of honor i sie wybijać a one spierdoliły i musiały uciekać przed nortonem antywirusem. Pewnie gdybym nie był po studiach informatycznych nie odebrał bym tego jako komedię. Nie dałem rady obejrzeć do końca bo poziom żenady i nudy powodował u mnie odruchy wymiotne.
Mam nadzieję że tron nowy jest faktycznie lepszy.
I pewnie grasz główną role w tym filmie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów