![](https://i.sadistic.pl/images/avatars/8546754405307c004f30fe.gif)
![](https://i.sadistic.pl/images/avatars/8546754405307c004f30fe.gif)
Dziwna gra wstępna.
Lepsza taka niż żadna, cała reszta jest bezlitośnie gwałcona zanim wyląduje w przepysznym kebsiku..
Pewnie dlatego tak dobrze smakuje, dobrze ubite.
Jak będziesz przecierał mordę po sosiwie pamiętaj ile ciężkiej (acz przyjemnej) pracy i wkładu kosztuje zrobienie dobrej baraniny.
Lepsza taka niż żadna, cała reszta jest bezlitośnie gwałcona zanim wyląduje w przepysznym kebsiku..
Pewnie dlatego tak dobrze smakuje, dobrze ubite.
Jak będziesz przecierał mordę po sosiwie pamiętaj ile ciężkiej (acz przyjemnej) pracy i wkładu kosztuje zrobienie dobrej baraniny.
Nie jem takiego gówna.
Nie jem takiego gówna.
Ja też nie, ale z ciekawości spytam.
A jakie gówno jesz, skoro nie takie?
Ja też nie, ale z ciekawości spytam.
A jakie gówno jesz, skoro nie takie?
Jem normalne zdrowe posiłki. Jak chcesz być fajny to nie ze mną takie pierdolenie.
Jem normalne zdrowe posiłki. Jak chcesz być fajny to nie ze mną takie pierdolenie.
Chciałeś powiedzieć "jem możliwie mało niezdrowe posiłki" jak rozumiem.
Zdrowe.... Przy obecnym skażeniu środowiska i metodach produkcji żywności zdobycie czegoś faktycznie zdrowego jest bardzo trudno wykonywalne, o ile wogole.
Lepsza taka niż żadna, cała reszta jest bezlitośnie gwałcona zanim wyląduje w przepysznym kebsiku..
Pewnie dlatego tak dobrze smakuje, dobrze ubite.
Jak będziesz przecierał mordę po sosiwie pamiętaj ile ciężkiej (acz przyjemnej) pracy i wkładu kosztuje zrobienie dobrej baraniny.
Zastanawiająca jest Twoja wiedza w tym temacie. Przypadkiem nie masz praktyk u lokalnego ciapasa?