(Oglądać z dźwiękiem bo bez nie ma sensu)
(Oglądać z dźwiękiem bo bez nie ma sensu)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzięki Bogu że nie jestem znany bo jak by mi ktoś przed domem siedział i czatował na zdjęcia to by się skończyło w więzieniu za usiłowanie zabójstwa.
Banda nieudaczników życiowych z aparatami
Jak można się jarać życiem tych celebrytów "artystów". Przecież to trzeba mieć gówno zamiast mózgu by przeżywać że gdzieś jakas gwiazda na dywanie założyła taka siaka sukienkę, albo ktoś z kimś się rozstał...
Podzielam Twoje poglądy nie wiem jak można się jarać życiem innych i celebrować ludzi ... dla mnie ci wszyscy celebryci idole itd to skórzane worki pełne kości krwi i mięsa
dokładnie .Trzeba było wybrać inny zawód-paparazzi-równie znienawidzony jak polska policja i straż miejska.A nawet gorzej.Pomyślcie-wygrywacie 150 milionów w eurojackpot-policja nie przyjdzie,straż miejska nie przyjdzie.Ale na drzewie za oknem będzie skurwiel który robi fotki dla Faktu i pokaże jak kąpie się żona milionera czyli wasza żona.
Nie wiedziałem że moja żona jest żoną milionera w sumie jestem w niezłym szoku bo nie mam żony ....ziomeczku możesz podać jej namiary ??
dlatego powstał przemysł filmów paradokumentalnych
będę okrutny dla kalek - słabe to
Co, pewnie tez zajmujesz ich miejsce na parkingu pod biedronka? Tyyyy chuuuujuuu
Jak można się jarać życiem tych celebrytów "artystów". Przecież to trzeba mieć gówno zamiast mózgu by przeżywać że gdzieś jakas gwiazda na dywanie założyła taka siaka sukienkę, albo ktoś z kimś się rozstał...
Poczuj że są tacy ludzie dla których liczy się kto głośniej będzie krzyczał że odda życie za klub
Jaką amebą społeczną trzeba być, żeby być takim paparazzi!?
Dzięki Bogu że nie jestem znany bo jak by mi ktoś przed domem siedział i czatował na zdjęcia to by się skończyło w więzieniu za usiłowanie zabójstwa.
Banda nieudaczników życiowych z aparatami
Taki "nieudacznik życiowy z aparatem" może zarobić większą kasę od ciebie
Nieudacznikami są ci, którzy ten chłam plotkarski oglądają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów