Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zarówno przed iracką bronią nuklearną jak i przed syryjską chemiczną.
Edit:
Up
Żartujesz nie?
Przecież dla zbyt wielu właśnie tam jest ojczyzna i "suweren", nawet jeżeli sami są volksdojczami.
2up
Taka długa lista dla "seryjnego samobójcy"?
A rok ma tyłki ok. 50-ciu piątków.
nie żartuje, PiS zrobił z opozycji totalnych osłów głosując za ustawą kiedy opozycja głosowała przeciw lub w ogóle Jak nie przepadam za Kaczystami to to odwalili koncertowo I na podobnej zasadzie może przejść albo przepaść każda ustawa, o zbombardowaniu Jerozolimy wliczając. mi nie chodzi o ich semickie korzenie, tylko o burdel w naszym parlamencie...
Dlatego jeśli są tu jacyś prawnicy, proszę o robocze przygotowanie takiego dokumentu, za sprawą mediów społecznościowych dość szybko się rozniesie
Dlatego jeśli są tu jacyś prawnicy, proszę o robocze przygotowanie takiego dokumentu, za sprawą mediów społecznościowych.
Ha, ha, ha, prawnicy mieliby podnieść rękę na samych siebie? No nie myślisz chyba że Katyń był pomysłem ruskich czy niemców i że został zrobiony dla zabawy? nie ma polskich prawników.
Zorganizujmy podpisy pod petycją o interwencję zbrojną w Izraelu targanym przez faszystów.
...
nad planem zbombardowania państwa żydowskiego?
Ziemie świętą należy odzyskać, a nie zbombardować.
Gdzie mam podpisac?
Liczę, że ktoś spreparuje odpowiedni formularz z zachowanymi normami prawnymi.
Nic z tego nie będzie. Nasz obecny rząd traktuje prawo wybiórczo. Oni nic nie muszą.
Jest jeszcze poseł Winnicki i czuję, że podchwyciłby temat
Co do petycji to pewnie podlegało by pod szerzenie nienawiści czy antysemityzm, trochę głupota. Lepszy pomysł wysłać petycje do organizacji żydowskich o informacje o żydach współpracujących z nazistami.
Chodziło mi raczej o symboliczne potępienie ostatniej aktywności żydów w Syrii i uzasadnione podejrzenie o użycie przez nich broni chemicznej oraz zrzucenie odpowiedzialności na Assada, aby mieć grunt pod dalsze działania wojenne.
Jaką Świętą? przestań pierdolić bo w ten sposób pójdziemy tą drogą która wywyższyła naród "wybrany", Pustynię Wstrętną należy zamienić w...
Wystarczy oszczędzić Jerozolimę, naloty ograniczyć do obiektów służących do realizacji nazistowskich wizji Izraela. Pamiętam, że w 2010 roku wyciekł raport o żydowskich zbrodniach na Palestyńczykach z użyciem broni chemicznej- białego fosforu. Według ONZ podczas całej operacji zginęło ponad 1400 Palestyńczyków (w tym ponad 800 cywilów).
Pewnie miał być fosgen.
Zdecydowanie fosfor, a chodzi o tzw. "Operację płynny ołów".
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,7515479,Izrael_karze_oficerow...
Mamy na sadolu kogoś z CIA
Tylko cii, bo to poufne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów