📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas skończyłoby się pewnie na linczu.
Wyobrażam sobie takie zachowanie na sektorze żylety czy innych zagorzałych fanów w Polsce. Byłoby znacznie więcej piwek a może i hard
Ogólnie to śmieszne jest to, że wyzywali go biali i fakety mu pokazywali, a czarni stali i się albo patrzyli albo uśmiechali Chyba czekali na jakiś rozkaz od właścicieli
Kto spróbuje tak w Polsce?
Był ktoś kto po zdobyciu 1000 piw miał wypić na hejnał Jack Danielsa. Czy jest jakiś śmiałek, który na sektorówce Legii czy innych czopów powtórzy wyczyn jankesa? Dam piwko
Kurwa... jaki jest sens kibicowania w Ameryce z tym ich idiotycznym systemem lig?
Dymekx napisał/a:
Był ktoś kto po zdobyciu 1000 piw miał wypić na hejnał Jack Danielsa. Czy jest jakiś śmiałek, który na sektorówce Legii czy innych czopów powtórzy wyczyn jankesa? Dam piwko
Jeżeli będzie to na Legii to deklaruje 2 krotne odwiedziny w szpitalu z realnym piwem dla śmiałka
Coś pięknego! ma może więcej filmików tego typu ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów