Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no spoko myśl sobie co chcesz, ale zanim coś napiszesz to chciał bym żebyś spróbował wziąć kawałek twardego drewienka i osadzić w nim prosto chodź by ołówek albo kredkę, bo śmiem twierdzić, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Nie mówię też, że w tym filmie pokazał coś nie wiarygodnie odkrywczego, ale to nie znaczy , że trzeba go za to besztać i mówić ze filmy są żałosne.
Trzymaj bo widzę, że trochę boli:Obrazek
Mi tylko chodzi o to ze nic nie pokazal...Nic czego srednio rozgarniety czlowiek by nie zrobil sam. Skoro osadzenie ostrza jest takie trudne to dlaczego nasz ekspert nie da zadnej rady? Nie wytlumaczy. Po to chyba ten film nakrecil. A moze zasob slownictwa mu nie wystarcza?
Nie besztam go niech robi co chce, smieje sie tylko z ludzi co to ogladaja i sie podniecaja. Jak w opisie MEGA SKILL lol.
Najbardziej i tak mnie rozjebalo cytuje:
aj hev maj najf, its a very najs eksperiens to gol to de busz wif de najf ju mejd ju own i ta mina
A jako ze nie napierdalam oszcza z jakiejs gry a nawet noza z metalu ktory nie istniał to spodziewałem sie pojazdu , w sumie to film jak na tutejsze standardy jest kuresko nudny, zdaje sobie z tego sprawe
browar za "chuj diabeł" od 4:35
to jest " ki chuj diabeł" - pamiatka po pożarze ktory zjadł mi polowe pomieszczenia 2 lata temu
To teraz niech zrobi ostrze w 1 dzień.
Ostrze się robi w kilka minut. Jak już jesteśmy przy ostrzu - całą głownię "monolit" można zrobić w kilka godzin. Da się zrobić (wykuć i oprawić) prosty nóż w jeden dzień.
Robię ręcznie oprawy do noży, ręcznymi narzędziami tak jak robili to kiedyś - bez szlifierki taśmowej. Przy mieczu jest jazda, szczególnie jak chcesz żeby wyglądał zajebiście.
Ostrze się robi w kilka minut. Jak już jesteśmy przy ostrzu - całą głownię "monolit" można zrobić w kilka godzin. Da się zrobić (wykuć i oprawić) prosty nóż w jeden dzień.
Robię ręcznie oprawy do noży, ręcznymi narzędziami tak jak robili to kiedyś - bez szlifierki taśmowej. Przy mieczu jest jazda, szczególnie jak chcesz żeby wyglądał zajebiście.
Da się gdzieś obejrzeć twoje prace?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów