Kolejny, jeszcze świeży materiał od Trollsky'ego. Podziwiam gościa za zajebistą pasję i mega skille
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od Trollskiego ew. od Trollsky'ego i podziwiasz go za jego umiejętności, nie skille.
Ale poza tym, zgadzam się z Tobą.
Ale poza tym, zgadzam się z Tobą.
jeszcze niech pokaże skąd w jeden dzień wziąć na taki warsztat to będzie gites
XtravaganZa, nie byłem pewien jak odmienić jego pseudonim, już poprawiłem, dzięki
Mimo wszystko podziwiam go za skille. Pozdrawiam.
Mimo wszystko podziwiam go za skille. Pozdrawiam.
Korliki napisał/a:
Wie ktoś gdzie można kupić od Trollsky'ego noże ?
Rozmawiałem z nim trochę.. generalnie nie jest chętny do sprzedawania swego dobytku a jeśli już to nie za dniówkę
serio? wywiercil dziure wsadzil ostrze, nawet raczce zadnego ksztaltu nie nadal, no kurwa prze huj! czym tu sie podniecac?
eles87 napisał/a:
serio? wywiercil dziure wsadzil ostrze, nawet raczce zadnego ksztaltu nie nadal, no kurwa prze huj! czym tu sie podniecac?
Wejdź na jego profil, obejrzyj trochę a się przekonasz.
jirki napisał/a:
Wejdź na jego profil, obejrzyj trochę a się przekonasz.
Wlasnie bylem, no i faktycznie cos tam ciekawego robi. Co nie zmienia faktu ze powyzszy film jest zalosny.
@eles87
Jak sam powiedział, zrobił ten filmik, żeby pokazać ludziom żyjącym w bloku bez zaplecza technicznego, że można zrobić samemu nóż i mieć z tego zabawę, tak wiec szczym ryj!
Jak sam powiedział, zrobił ten filmik, żeby pokazać ludziom żyjącym w bloku bez zaplecza technicznego, że można zrobić samemu nóż i mieć z tego zabawę, tak wiec szczym ryj!
Sliwkosky napisał/a:
@eles87
Wiec ludzie zyjacy w blokach sa tak glupi ze potrzebuja poradnika jak wywiercic dziure w kawalku drewna i wsadzic do niej kawalek metalu? Niedlugo poradnik jak podetrzec dupe bedzie chyba potrzebny.
A po 2 to nie zrobil noza, tylko raczke (hujowa zreszta).
Ano zabawa przednia lol rozpalil ognisko i pocial patyk.
Boze widzisz i nie grzmisz.
Trollsky w mojej opinii lepsze robi filmiki niż noże.
Nie jest to szczyt designu, noże są w większości dość nijakie i na jedno kopyto klepane, różnorodność technik itp znikoma.
Nie jest to szczyt designu, noże są w większości dość nijakie i na jedno kopyto klepane, różnorodność technik itp znikoma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów