Trollsky kolejny raz pokazuje jak robi fajny nóż
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnie byłoby wejść w posiadanie dobrego, solidnie wykonanego i eleganckiego noża. Jednak możliwość wykonywania takich cudeniek samodzielnie, mając sprzęt i oczywiście umiejętności to coś wspaniałego.
Twój stary!
Wielki szacunek i podziw za twórczość
tokarz ... dobry zawód fajne fanty można robić i nie tylko a przy tym dobrze zarobić. A ja zostałem elektrykiem aż żal, i co ja z tego będę miał? nic najwyżej jebnie mnie 6KV i tyle ze mnie będzie, fuck! a mogłem skończyć studia...
Gość ma niezły warsztat i niezłe umiejętności. Podziwiam takich ludzi.
niech zrobi miecze Wiedźmińskie:D Rusy mają trochę meteorytów
Bardzo fajne hobby, gdybym miał takie sprzęty sam bym zaczynał od początku. Powoli, powoli a kunszt by się wyrobił.
chudy179 - to jest właśnie tokarz, ślusarz i kaletnik. Tzn nie umniejszam facetowi wcale bo te umiejętności które są potrzebne do zrobienia dobrego noża to on posiada i opanował w doskonałym stopniu. Tym nie mniej Taka metoda mnie nie urzeka w żaden sposób. Wyciąć kawałek grubej blachy (wierzę że stal dobrej jakości!) i go obrobić - no cóż. Mając szlifierkę kątową, imadło i trochę wyobraźni można uzyskać ten sam efekt...
Sory - po prostu jako kowal-płatnerz z zamiłowania jestem zwolennikiem najbardziej tradycyjnego nadawania kształtu stali jakim jest kucie Ale wierzę że nożyk zaprezentowany na filmie jest doskonałej jakości
PS: mblbn - to drugie to domyślam się że jest flaksa - taka ostrzałka
Sory - po prostu jako kowal-płatnerz z zamiłowania jestem zwolennikiem najbardziej tradycyjnego nadawania kształtu stali jakim jest kucie Ale wierzę że nożyk zaprezentowany na filmie jest doskonałej jakości
Ide do piwni robić nóż.
amre napisał/a:
Ja przekminiłem, że to może być krzesiwo aczkolwiek mogę się mylić
simpekaes napisał/a:
Ja przekminiłem, że to może być krzesiwo aczkolwiek mogę się mylić
możesz mieć racje, po to może być ten motyw z ogniskiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów