Ostrzałka- Spyderco Triangle.
EDC - Ontario RAT 1 Folder.
Mój ulubiony- CRKT M21-04, mam go przeszło 10 lat.
Ostrzałka- Spyderco Triangle.
Od kilku lat do lasu (poluję) noszę Magnum Boker Urban Tank. Zależy mi na tym, żeby po rozebraniu zwierza na miejscu można było łatwo go opłukać . Natomiast ostrzałkę stosuję tą samą, co TY
Ja od 11 lat używam tej samej, kupionej w Laponii, finki. Polecam do zadań codziennych/trekkingu, mała i poręczna, trwała, stal węglowa i trzpień który biegnie przez całą rękojeść.
Helle Taiga. Plus Glock, custom od Karikera i kilka wyrobów Mory. Lubię noże
W ogóle temat rzeka etc.
każdy normalny polak ma nóż ja mam zawsze w edc nóż i puch dagger safe maker II masz prawo się bronić i rób to
Seba, zesrałeś się.
Slaby jest ten koleś!!! Był w programie w USA i zrobił taką lipe że odpadł jako pierwszy masakra co on tam wystrugał hahahahahahahahahahaha leszcz i NAPEWNO NIE JEST NAJLEPSZY W POLSCE TU ROBIĄ Z NIEGO KOZAKA HAHAHAHAHAHA
Kim ty kurwa jesteś żeby tak mówić ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów