18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dogeman 2013-10-22, 19:27
wi wi wi - hahaha padłem
Zgłoś
e................n 2013-10-22, 19:29 7
A potem kurwa zdziwieni że piesek ujebał właściciela. Róbcie więcej psu wodę z mózgu.
Zgłoś
hgh 2013-10-22, 19:32
<spoiler>Eh, liczyłem że go upierdoli.</spoiler>
Zgłoś
Valkiria_ 2013-10-22, 19:39 21
Straszna ciota z tego dobermana...
Zgłoś
zagiel1111 2013-10-22, 19:47
No i później kurwa PIES NIEBEZPIECZNY! uśpić chuja!
Zgłoś
J................r 2013-10-22, 19:48
kurde z labladorem to bym sie tak pobawil, ale z dobermanem to juz kiepski pomysl, a ta sama zabawa z pitbullem to juz na hardzie
Zgłoś
RockyWood 2013-10-22, 21:39 1
"psy to bardzo inteligentne zwierzęta" - o! taki chuj.

...szczególnie te paskudztwa jak ten na filmie

Rock.
Zgłoś
zaqaz 2013-10-22, 22:07
doberman w różowej obroży... wyczuwam fake... z drugiej strony pies gej, ciekawa teoria...
Zgłoś
g................k 2013-10-22, 22:07 7
uwaga cały film doberman szczeka na pluszaka a w 3:20 go przewraca. Żałuję, że do końca oglądałem. Nuda jak chuj
Zgłoś
Roger89 2013-10-22, 22:07
Nie moge się napatrzeć na tego dobermana, piękne psy
Co nie zmienia faktu, że pizda w chuj z tego psa
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-10-22, 22:08
Dobermany jeszcze nie takie brzydkie. Pitbule czy tego typu podobne psiaki to dopiero paskudztwo x[
Zgłoś
trebeter 2013-10-22, 22:12 55
Zgłoś
Sztakler 2013-10-22, 22:19
Szkoda, że nie ujebał mordy temu pedałowi co go w chuja robił.
Zgłoś
Mom and Death 2013-10-22, 22:22 1
no spoko ale w chuj za długie.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów