📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O kurwa jak można mieć tyle kotów w domu? Co za pojeb, chyba ma kota na punkcie kotów, a jego dzielnica to Mokotów.
Zeby wystraszyć kota wystarczy ubrac kominiarkę, albo długi kaptur. Ale koles jak widac leci w ekstrema.
Jak ja otwieram drzwi to mój sierść zawsze wlatuje na kwadrat bez pytania i prosto na łóżko. Kiedyś to przewidziałem i postawiłem na drodze do jego łoża duże lustro. Oczywiście otworzyłem drzwi i cieszyłem się głupi widząc reakcję biegnącego kota na swoje odbicie lustrzane. Swoją drogą to ma wyskok skubany.
Chcę taką maskę, bekowa w chuj.
Nasuwa się pytanie po chuj mieć tyle kotów w domu
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
bo jakby spierdalał tylko jeden było by mniej zabawnie?
Velture napisał/a:
W Hiszpanii czy Szwajcarii, w tradycyjnych domach, kupuje się i tuczy, po czym zjada na święta. Może ma dużą rodzinę.
...no albo kolejny chory pojeb zoofil, co mieszka ze zwierzętami i traktuje jak rodzinę. Pełno takich w dzisiejszych nienormalnych czasach.
janlew napisał/a:
W Hiszpanii czy Szwajcarii, w tradycyjnych domach, kupuje się i tuczy, po czym zjada na święta. Może ma dużą rodzinę.
...no albo kolejny chory pojeb zoofil, co mieszka ze zwierzętami i traktuje jak rodzinę. Pełno takich w dzisiejszych nienormalnych czasach.
To i tak jest wciąż bardziej normalne od leżenia krzyżem pod starożytnym narzędziem tortur z przybitym Żydem i mamrotanie pod nosem magicznych zaklęć
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów