📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ale jaki poważny jebany
Dobry diesel rozjebało mnie to jak skosztował diesla
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
"Trolowanie na stacji benzynowej"
Błagam was! Czy wy musicie używać tego zjebanego slangu internetowego...?!
Błagam was! Czy wy musicie używać tego zjebanego slangu internetowego...?!
@up
Masz rację, internetowy slang jest pedalski, aczkolwiek są bardziej drażniące słowa. Mnie osobiście wkurwia ostatnimi czasy słowo "gimbus", tak kurewsko popularne, że stało się żałosne.
A koleś chujowo to rozegrał, można to było zrobić znacznie zabawniej.
Masz rację, internetowy slang jest pedalski, aczkolwiek są bardziej drażniące słowa. Mnie osobiście wkurwia ostatnimi czasy słowo "gimbus", tak kurewsko popularne, że stało się żałosne.
A koleś chujowo to rozegrał, można to było zrobić znacznie zabawniej.
Siemek@ to jak byś nazwał filmik? Robienie w konia na stacji benzynowej?
@upup
Napisałem ogólnie o slangu internetowym, czyli słowo "gimbus" także miałem na myśli.
@up
A dlaczego nie? Byleby nie "trolosranie" -.- Jak w ogóle ktoś mógł wpaść na to, aby robienie ludzi w konia nazwać "trolowaniem"?
Za niedługo na hardzie w tytule filmików będą pisać zamiast: " Nasrał jej na twarz", to "Srlolował jej twarz"....
Napisałem ogólnie o slangu internetowym, czyli słowo "gimbus" także miałem na myśli.
@up
A dlaczego nie? Byleby nie "trolosranie" -.- Jak w ogóle ktoś mógł wpaść na to, aby robienie ludzi w konia nazwać "trolowaniem"?
Za niedługo na hardzie w tytule filmików będą pisać zamiast: " Nasrał jej na twarz", to "Srlolował jej twarz"....
Krzysiek14199 napisał/a:
Gostek troluje na stacji benzynowej
Nie, to nie ja.
Chujowo niekiedy mieć taki nick.
"Ja nie wiem czy mi się tak uda bo on przeskakuje na TEN po kilka po TEN po parę TYCH po parę NO" I wszystko wiadome.
Ehhh znowu Szymon Cwelewski i jego zjebane szoł. Kiedyś miał program sygnowany swoim imieniem i nazwiskiem, lecz ktoś się kapnął, że w tym jego programie tytułowa gwiazda jest zbędna jak....(tu powinno być jakieś trafne porównanie)...następnym krokiem będzie wyjebanie go z programu, który i tak trzyma niski poziom śmieszności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów