Odrobina ruskiej codzienności drogowej. Nawet znalazł się rzekomy pułkownik ruskiej alfy - miłośnik jazdy po chodniku źródło: ochevidets.ru/rolik/64367/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
typowa nowobogacka kurew, dla takich najlepiej by bylo zeby wraz ze wzrostem bogactwa zanikaly paragrafy i rosla "wolnosc"
przez te ruskie filmy coraz lepiej rozumie kacapski, mam nadzieje że to nie jest podstępna rusyfikacja ze strony putina :O
mare30ks, Nawet tutaj doszukujesz się złych burżujów
Zanim użyjesz jakichś kretyńskich cudzysłowów, naucz się wpierw co oznacza słowo wolność i dlaczego pojęcie które się za nim kryje jest ważne, idioto.
Zanim użyjesz jakichś kretyńskich cudzysłowów, naucz się wpierw co oznacza słowo wolność i dlaczego pojęcie które się za nim kryje jest ważne, idioto.
Kezcuz, on jest chyba typowym polaczkiem, który ma ból dupy, że ktoś ma lepiej niż on sam. Od wolności to Ty się odpierdol mare30ks, śmieję się z Ciebie jak taka poobijana Toyota jest dla Ciebie wyznacznikiem bogactwa.
CzłowiekDepresja, To nawet nie polaczek, to jest wojownik interwencjonizmu, prawa pracy i płacy minimalnej...troglodyta poprostu
pałkownikowi już ktoś przyjebał chyba pałką w maskę za prowadzenie podobnych manewrów
bloodwar napisał/a:
Trotuar - jaka pojebana nazwa na chodnik
W języku polskim też występuje słowo trotuar jako synonim chodnika.
@keczup - szkoda ze dla was wolnosc i racja jest uzalezniona od kasy
zabawne ze wy wszedzie mozecie pierdolic glupoty o lewakach itp przy kazdym mozliwym temacie i jest ok.a starczy ze ktos napisze o bogatej kurwie i juz sie sracie doszukujac sie odwiecznego przesladowanje. ciezko o wiekszych hipokrytow niz gimbokorwinow
oh nie czlowiekdepresja sie ze mnie smieje przed kompem. co ja zrobie. co za tragedia ty nawet roweru nie masz a potrafisz ocenic wartosc samochodu. Widac ze jestes specjalista od wszystkiego
kazdy wasz post gimbusy jest wylewem maksymalnej glupoty, obludy i hipokryzji. ale za to ile sie ppsmiac z was mozna
zabawne ze wy wszedzie mozecie pierdolic glupoty o lewakach itp przy kazdym mozliwym temacie i jest ok.a starczy ze ktos napisze o bogatej kurwie i juz sie sracie doszukujac sie odwiecznego przesladowanje. ciezko o wiekszych hipokrytow niz gimbokorwinow
oh nie czlowiekdepresja sie ze mnie smieje przed kompem. co ja zrobie. co za tragedia ty nawet roweru nie masz a potrafisz ocenic wartosc samochodu. Widac ze jestes specjalista od wszystkiego
kazdy wasz post gimbusy jest wylewem maksymalnej glupoty, obludy i hipokryzji. ale za to ile sie ppsmiac z was mozna
mare30ks napisał/a:
szkoda ze dla was wolnosc i racja jest uzalezniona od kasy
:
Do libertarianina piszesz taki tekst, i co ja mam ci chłopie odpowiedzieć, co ja mam tłumaczyć .... mam ci wykładać ze 2+2=4? Wklejać w post skany książek...?
Krytykujesz wolnościowców bez zrozumienia fundamentów logicznych i etycznych na których oparta jest ich myśl, nie jesteś nawet świadom swojej kompromitacji.
Jedyne co prezentujesz na tym forum to albo szydzenie albo linkowanie populistycznych artykułów albo puste hasła o tym jacy to pracodawcy zawsze są źli i że prawo pracy ochroni nas przed nimi...
Skoro zawsze jesteś taki chętny do wypowiedzi w tematach zahaczających o politykę, to proszę, napisz co jest twoim zdaniem słuszne w takim razie? Czym ma być państwo? O jakie podstawy aksjologiczne ma być oparty system organizacji ekonomii, społeczeństwa?
Co on tam kurwa spluwę mu pokazał czy jak?
On był tam sam? Nierozsądny gość. Ja pomalutku przepchałbym go i pojechał dalej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów