Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ci jajka obrosną, to wklikaj sobie w google jej nazwisko. Lasia pierwsza klasa.
a teraz szybka lekcja hakowania - 'jpegi', jak to nazywasz, to zdjęcia. W kinach grają filmy. Wiesz inteligenci takie zdjęcia tylko, że się ruszają. Jak cie mama puści to wyżebraj trochę kasy na dworcu i się wybierz.
W kinach grają filmy. Wiesz inteligenci takie zdjęcia tylko, że się ruszają.
Sprawdź sobie dlaczego filmy wyświetla się z prędkościa minimum 16 klatek na sekundę i czym jest pojedyncza klatka.
Może zorjentujesz się jak wielką głupotę piedolnąłeś.
'jpegi', jak to nazywasz, to zdjęcia. W kinach grają filmy. Wiesz inteligenci takie zdjęcia tylko, że się ruszają.
gif-y znaczy się?
Omg, znajdź sobie prawdziwą dziewczynę a nie jakąś Olivię Wilde,
Powiedział koleś który od października 2010 prawie 3000 postów nawalił... Weź dzieciaku zastosuj się do własnych rad...
Powiedział koleś który od października 2010 prawie 3000 postów nawalił
Oj tam oj tam, to ok. tysiąca miesięcznie, nie jest źle.
Enerpeka nie odzywaj się gdy dorośli rozmawiają.
Sprawdź sobie dlaczego filmy wyświetla się z prędkościa minimum 16 klatek na sekundę i czym jest pojedyncza klatka.
Może zorjentujesz się jak wielką głupotę piedolnąłeś.
Profesorze internetu - tłumaczyłem na chłopski (a raczej troliski) rozum. Jak chcesz udzielać wykładów z wszechwiedzy to zarejestruj się na forum bravo girl.
Damn, why am i still speaking english? Cons, be damned!
dunno, maybe u forgot polish?
i Daft Punk
Profesorze internetu - tłumaczyłem na chłopski (a raczej troliski) rozum. Jak chcesz udzielać wykładów z wszechwiedzy to zarejestruj się na forum bravo girl.
Ja umiem wytłumaczyć coś idiocie nie robiąc z siebie idioty. I na tym polega różnica między nami.
@up upup upupupup
wszyscy jesteście jebnięci
W przerwie między ssaniem se kutasa a pierdoleniem głupot na forum poczytaj sobie regulamin który właśnie złamałeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów