18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
bercisko 2023-03-14, 11:53 9
"a kobiety to narkomanki"
Jedna miała tyle we krwi, że zaczęła ją na końcu żreć, żeby się nie zmarnowało
Zgłoś
Pepol 2023-03-14, 13:26 1
Półki się naogladaja i też tak chcą.
Zgłoś
kinio7777 2023-03-14, 15:12
Dżentelmen wkroczył, ale o pomocy już zapomniał. Tam jak sam nie wstaniesz to nikt nie pomoże..
Zgłoś
Tobiahus96 2023-03-14, 15:34 1
To w końcu kobiety czy narkomanki?
Zgłoś
royal86 2023-03-14, 16:25 8
Mam wrażenie, że kobiety są dużo okrutniejsze w takich ulicznych spięciach niż faceci. Jedna nie kontaktuje już a druga napierdala by zniszczyć. Faceci zwykle dają sobie spokój jak drugi leży, może parę kopów jeszcze. Ogólnie da się zauwazyć jakiś dziwby wzrost agresji wśrod bab. Mam nadzieję że tą negroidkę spotka sprawiedliwość bo przekroczyła znacznie granice klasycznego wpierdolu. Zezwierzęcenie po prostu, choć pewnie zwierzęta obrażam teraz.

Cuore Sportivo
Zgłoś
MariuszBlaszczak 2023-03-14, 16:45
I szybciutko wykonać karę śmierci. Każdy napad powinien być traktowany jak usiłowanie zabójstwa ze szczególnym okrucieństwem.
Zgłoś
ritu4l 2023-03-14, 17:21 1
royal86 napisał/a:

Mam wrażenie, że kobiety są dużo okrutniejsze w takich ulicznych spięciach niż faceci. Jedna nie kontaktuje już a druga napierdala by zniszczyć. Faceci zwykle dają sobie spokój jak drugi leży, może parę kopów jeszcze. Ogólnie da się zauwazyć jakiś dziwby wzrost agresji wśrod bab. Mam nadzieję że tą negroidkę spotka sprawiedliwość bo przekroczyła znacznie granice klasycznego wpierdolu. Zezwierzęcenie po prostu, choć pewnie zwierzęta obrażam teraz.

Gówniany pigment też robi swoje

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Jim_Carrey 2023-03-14, 17:32
Skad tyle krwi??
Zgłoś
Silverface 2023-03-14, 17:50
Ło kurwa! ma kobitka...hmmm....a może kobitek?! parę w łapie i możliwe, że jakieś pierścionki na palcach, bo ofiara z mordy, to ma kotlet schabowy, przed obróbką w jajku, bułce o patelni nie wspominając.

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
Geraldinio 2023-03-14, 21:14
ona tę krew na końcu chciała sobie z powrotem wtłoczyć do organizmu??

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
metyoo 2023-03-14, 22:34
ale ładnie chrupło!
Zgłoś
kocur 2023-03-15, 0:27
Jim_Carrey napisał/a:

Skad tyle krwi??

Z dupy kurwa.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów