Nieudana sztuczka kumpla.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
nocnik napisał/a:
jeszcze trochę to każde potkniecie na ulicy tu będą wstawiać i się jarać jak ktoś prawie jebnął!
HELLO - robi co robi i zapewne wypi..la się kilka razy na godzinę a nic specjalnego tutaj nie widziałem - dajcie mi rower taką górkę i zapewniam , że przy 1 próbie walnę glebę jeszcze lepiej.
Wiesz, nic nie stoi na przeszkodzie żebyś wsiadł na rower, rozpędził się i zajebał z barana w mur przy okazji to nagrywając. Milion piw gwarantowane.
Nie podoba się to wyjdź.
nocnik napisał/a:
jeszcze trochę to każde potkniecie na ulicy tu będą wstawiać i się jarać jak ktoś prawie jebnął!
HELLO - robi co robi i zapewne wypi..la się kilka razy na godzinę a nic specjalnego tutaj nie widziałem - dajcie mi rower taką górkę i zapewniam , że przy 1 próbie walnę glebę jeszcze lepiej.
1. Zesrałbyś się a nie zjechał ze speedboxa.
2. Jak już cię by ktoś zepchnął z niego, o ile byś dojechał, to nie był byś wstanie zrobić ŻADNEGO triku, ba nawet byś pewnie nie przeskoczył.
Nieudany bo się podniósł o własnych siłach
kumpel to ma juz nowa rame? bo to chyba jemu w ostrzycach przy big airze pękła..
sebamaly napisał/a:
kumpel to ma juz nowa rame? bo to chyba jemu w ostrzycach przy big airze pękła..
To stary filmik, wtedy miał jeszcze octana. A rama na gwarze jest, teraz jeździ na pożyczonej.
Nie wyszło ale się zdarza, się wstaje kurz się strzepuje i się próbuje tak długo aż się nogi połamie . Nikt backflipa z kołyski nie zrobił.
ziemia pyyyyycha rurki to podstawa a nóg nie połamałem tylko szprychy z 15 prób później
pozdro Tadziu
pozdro Tadziu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów