Nieudana sztuczka kumpla.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Może nie wyszło jak zaplanował ale i tak zimne piwo dla kumpla.
Jak to nieudany, przecież jebnął o glebę.
jeszcze trochę to każde potkniecie na ulicy tu będą wstawiać i się jarać jak ktoś prawie jebnął!
HELLO - robi co robi i zapewne wypi..la się kilka razy na godzinę a nic specjalnego tutaj nie widziałem - dajcie mi rower taką górkę i zapewniam , że przy 1 próbie walnę glebę jeszcze lepiej.
HELLO - robi co robi i zapewne wypi..la się kilka razy na godzinę a nic specjalnego tutaj nie widziałem - dajcie mi rower taką górkę i zapewniam , że przy 1 próbie walnę glebę jeszcze lepiej.
Szacunek dla kolegi, takie triki trenowali i robili jedni z największych, widać jak idzie do przodu ewolucja sportowców extremalnych. Ciekawe co te wariaty będą robić za 10 lat Piwko i kolega wstawiającego nie rpzejmuj się próbuj dalej w końcu wyjdzie!
śliczne nogi
Zajebista sztuczka. Ja mam problemy z tailwhipem, a co dopiero flip
@Pszszemek: w tego typu sportach specjalnie jeździ się w rurkach żeby nogawki nie zaplątały się w łańcuch
nocnik napisał/a:
jeszcze trochę to każde potkniecie na ulicy tu będą wstawiać i się jarać jak ktoś prawie jebnął!
podejrzewam że z samego speedboxa byś nawet nie zjechał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów