Niestety brak informacji odnośnie miejsca i czasu, może jakiś ekspert ma pomysł co tu się stało?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Po mojemu to święty Mikołaj pojebal terminy i pijany wsmazyl się w kominie.
Cegielnia, gość miał pecha i wpierdolił się między wypalane cegły. Chyba...
Jako ekspert wypowiem się. Spalił się od Lini wysokiego napięcia i spadł prosto w ceglany dołek. Wystarczyło jedynie zakopać ale debile chyba pomyśleli że jeszcze go uratują.
Cytat:
Niestety brak informacji odnośnie miejsca i czasu, może jakiś ekspert ma pomysł co tu się stało?
Miejsce: III świat
Czas: współczesność
Co tu się stało: chłop się spalił
Jestembogiem_uswiadom napisał/a:
Jako ekspert wypowiem się. Spalił się od Lini wysokiego napięcia i spadł prosto w ceglany dołek. Wystarczyło jedynie zakopać ale debile chyba pomyśleli że jeszcze go uratują.
niestety porażenie prądem zwęgla kończyny styku ... a tutaj upiekło typa calutkiego równiutko, ciekawe czy śmierdziało pieczoną świnią jak na rożnie w Polsce mmmm zgłodniałem
Ale tam musi jebac. A jeszcze jak wyciągnęli skwarka to już w ogóle
Usta, usta, trochę lakieru i jak nowy
Janko muzykant byl chory i wlozyli go do pieca.
Chodziło o Rozalkę, siostrę Antka. Prus, a nie Sienkiewicz.
można zrobić z tego pyszny żurek po hindusku na wędzonych kościach
BillWilkins napisał/a:
można zrobić z tego pyszny żurek po hindusku na wędzonych kościach
tfu ty sadolu
po wszystkim pewnie oblizali paluchy
Wlazł do dziury gdzie było ciepło
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów