📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie tylko baba jest tepa w sprawie jazdy autem ta jest kurewsko tepa zamiast wziac na rece to robi rzut Mlotem z psa ja jebie medal olimpijski jej
Zeby kot byl bardziej waleczny od psa...
omgłomatkobosko napisał/a:
Mam w domu chyba ze dwanaście kotów, wiec jestę bardziejszym ekspertę i nieraz widzę, jak małe gówniaki 2 miesięczne startują do mojego psa. Mój pies to 5 -cio letni american akita, więc ułomkiem nie jest, bo waży z 50 kg.
Jeżeli wychowujesz koty razem z psem to wątpię, że atakują go "na serio". Szczególnie tak dużego i do tego ledwie 2 miesięczne. Zwierzęta potrafią się bardzo realistycznie bawić ale na filmie widać ewidentnie że kot jest wkurwiony.
hellbwoi ma rację. Kotka wyraźnie broni kociąt.
[/center]
Jezus był lewakiem.
donkapusta napisał/a:
Co ty kurwa Villas jesteś czy Gucwiński?
Na ubój idą do restauracji Ha -Noi
To nie panienka... to rasowy bezmózg.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów