📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mam wrażenie, że paniusia się bawiła z tym kotem
Jestem expertęu, to była kotka i miała młode. Takie nie boją się wystartować generlanie prawie do niczego.
Mam w domu chyba ze dwanaście kotów, wiec jestę bardziejszym ekspertę i nieraz widzę, jak małe gówniaki 2 miesięczne startują do mojego psa. Mój pies to 5 -cio letni american akita, więc ułomkiem nie jest, bo waży z 50 kg.
Lodzermensch
Hahahaha ten chomik na smyczy zdążył się udusić na tej karuzeli, a potem jeszcze do dogryzł kotek.
Z takich psów to myszy się śmieją.
małe toto podobne do szczura, nic dziwnego że kot się pomylił
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
No jak lala sobie takiego pieska sprawiła to chyba jasne, że to ona będzie jego bronić, a nie on ją, choc tu zupełnie nie wyszło
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Ktoś ogląda filmik jak ktoś ogląda i komentuje filmik a ja oglądam ten filmik
jeszcze ja to wrzucę na kompa i nagram telefonem w śmiechu hihu
jeszcze ja to wrzucę na kompa i nagram telefonem w śmiechu hihu
omgłomatkobosko napisał/a:
Mam w domu chyba ze dwanaście kotów, wiec jestę bardziejszym ekspertę i nieraz widzę, jak małe gówniaki 2 miesięczne startują do mojego psa. Mój pies to 5 -cio letni american akita, więc ułomkiem nie jest, bo waży z 50 kg.
Co ty kurwa Villas jesteś czy Gucwiński?
omgłomatkobosko napisał/a:
Ty to musisz mieć smród w domu. Jakbyś był ekspertem to wiedziałbyś ile masz kotów.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów