Piesełek lekko oberwał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem expertęu, to była kotka i miała młode. Takie nie boją się wystartować generlanie prawie do niczego.
hellbwoi napisał/a:
Jestem expertęu, to była kotka i miała młode. Takie nie boją się wystartować generlanie prawie do niczego.
Mam w domu chyba ze dwanaście kotów, wiec jestę bardziejszym ekspertę i nieraz widzę, jak małe gówniaki 2 miesięczne startują do mojego psa. Mój pies to 5 -cio letni american akita, więc ułomkiem nie jest, bo waży z 50 kg.
A już myślałem że jebnie tym psem w słup.
Hahahaha ten chomik na smyczy zdążył się udusić na tej karuzeli, a potem jeszcze do dogryzł kotek.
Z takich psów to myszy się śmieją.
małe toto podobne do szczura, nic dziwnego że kot się pomylił
No jak lala sobie takiego pieska sprawiła to chyba jasne, że to ona będzie jego bronić, a nie on ją, choc tu zupełnie nie wyszło
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Ktoś ogląda filmik jak ktoś ogląda i komentuje filmik a ja oglądam ten filmik
jeszcze ja to wrzucę na kompa i nagram telefonem w śmiechu hihu
jeszcze ja to wrzucę na kompa i nagram telefonem w śmiechu hihu
omgłomatkobosko napisał/a:
Mam w domu chyba ze dwanaście kotów, wiec jestę bardziejszym ekspertę i nieraz widzę, jak małe gówniaki 2 miesięczne startują do mojego psa. Mój pies to 5 -cio letni american akita, więc ułomkiem nie jest, bo waży z 50 kg.
Co ty kurwa Villas jesteś czy Gucwiński?
omgłomatkobosko napisał/a:
Ty to musisz mieć smród w domu. Jakbyś był ekspertem to wiedziałbyś ile masz kotów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów