📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W Polsce tacy sami geniusze trzymają się reklamówek, a nie poręczy.
1. Co to jest ładunek 400? 200 i 300 wiem ale 400 pierwszy raz słyszę
2. dziecko wygląda jak dmuchana lalka - od 0:21
Też nie wiem co to ładunek 400, bo 200 to będzie, jak osiągnie wiek poborowy xd o ile ten podły kraj jeszcze będzie wtedy istniał, bo jestem pewien, że się rozpadnie na setki małych republik.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
....
Dałem ci piwo przypadkowo. Uważam, że powinienem być wobec ciebie szczery w tej kwestii.
Budrys2000 napisał/a:
Dałem ci piwo przypadkowo. Uważam, że powinienem być wobec ciebie szczery w tej kwestii.
O ja pierdolę, a ty przed kim się musisz tłumaczyć że dałeś piwo za ten komentarz?. Boisz się, że oficer prowadzący zobaczy i rubelków nie będzie?
co by nie mówić o ruskiej swołoczy, jedno chyba trzeba im oddać, w razie jakiejkolwiek katastrofy, pożaru, wypadku etc,
otóż nie zauważyłem raczej jakiejs typowo azjatyckiej znieczulicy.
te skuhwysyny zawsze rzucają się pomagać, ratowac, gasić...(mówie o cywilach, w codziennym zyciu xD)
tak mi się wydaje jakoś, ta babka która wzięła gówniaka od razu na ręce, skłoniła mnie do tego porannego wysrywu.
przepraszam.
taka rozkmina poranna mnie najszła.
co by nie mówić o ruskiej swołoczy, jedno chyba trzeba im oddać, w razie jakiejkolwiek katastrofy, pożaru, wypadku etc,
otóż nie zauważyłem raczej jakiejs typowo azjatyckiej znieczulicy.
te skuhwysyny zawsze rzucają się pomagać, ratowac, gasić...(mówie o cywilach, w codziennym zyciu xD)
tak mi się wydaje jakoś, ta babka która wzięła gówniaka od razu na ręce, skłoniła mnie do tego porannego wysrywu.
przepraszam.
skywalker75 napisał/a:
O ja pierdolę, a ty przed kim się musisz tłumaczyć że dałeś piwo za ten komentarz?. Boisz się, że oficer prowadzący zobaczy i rubelków nie będzie?
Obstawiam, że robisz za najniższą krajową.
Bo w autobusie stoi się obok wózka z gondolą, a nie za nim. Właśnie po to, żeby nie przechylił się na bok. W ogóle wożenie takich maluchów w autobusie jest niebezpieczne, bo wózek jest lekki i nie ma pasów bezpieczeństwa. Dlatego tatuś powinien stać obok, zablokować koła i jedną ręką trzymać się poręczy a drugą asekurować dzieciaka, łaski nie robi.
Do piekła z ruskim gównem
Pepewatch napisał/a:
1. Co to jest ładunek 400? 200 i 300 wiem ale 400 pierwszy raz słyszę
Aż wpisałem w Googlach dla ciebie.
Rozumiem, że masz bana na wyszukiwarki?
Ładunek 400 (ros. Груз 400, Gruz czietyriesta) – określenie żołnierzy, którzy cierpią na zespół stresu pourazowego po doświadczeniach wojennych.
Rozumiem, że masz bana na wyszukiwarki?
Ładunek 400 (ros. Груз 400, Gruz czietyriesta) – określenie żołnierzy, którzy cierpią na zespół stresu pourazowego po doświadczeniach wojennych.
Kolega z Podlasia? Pozdrawiam
jaką trzeba być kurwą szmaciarzem nieudacznikiem by z dzieckiem w wózku jechać autobusem? U nas też są takie szmaty co się pchają z tymi wózkami do autobusów, jak 30 lat temu jeszcze jeździłem komunikacją to zawsze próbowałem im życie utrudnić na maksa, udawałem że ich nie widzę i nie słyszę i blokowałem drogę
viking19 napisał/a:
Dobre i dyplomatyczne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów