📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A z jakiej akcji te zdjęcia?
Sprawdzanie, stan zabawek na placach zabaw, ok rozumiem!
Ale dlaczego kurwa nie przed rozpoczęciem sezonu [wiosną] na jesień przegląd techniczny?!
Aaaa no chyba że to zamknięcie sezonu i podliczenie rodziców mandatami, za wyrządzone szkody przez ich pociechy!
No kurwa teraz to ja rozumiem!
Jest przykaz na wykaz!
Jebane cioty z SW.
Ale dlaczego kurwa nie przed rozpoczęciem sezonu [wiosną] na jesień przegląd techniczny?!
Aaaa no chyba że to zamknięcie sezonu i podliczenie rodziców mandatami, za wyrządzone szkody przez ich pociechy!
Jest przykaz na wykaz!
Jebane cioty z SW.
Szykują się do wstawiania mandatów. Myśleli, że to prawdziwe i szukali tablic, żeby mieć co wpisać na mandat za złe parkowanie motocykla...
Oby tylko jakiegoś biednego dzieciaka nie dogonili na tych potworach.
SW jak widać zawsze gotowa by stanowić ład i porządek na czas oczywiście...
(W sumie to by można im dać takie pojazdy jak na zdjęciu. wyszło by taniej niż samochód. To przynajmniej jest przystosowane do poziomu przedszkolaków, to i te zjeby się szybciej odnajdą.)
SW jak widać zawsze gotowa by stanowić ład i porządek na czas oczywiście...
(W sumie to by można im dać takie pojazdy jak na zdjęciu. wyszło by taniej niż samochód. To przynajmniej jest przystosowane do poziomu przedszkolaków, to i te zjeby się szybciej odnajdą.)
Śmiejecie się ze straży miejskiej, a gdyby nie oni, to balibyście się w ogóle wyjść na ulicę, bo to właśnie oni, a nie policja bronią prawa w naszym kraju. Tiry na Tory!
ekspert napisał/a:
Śmiejecie się ze straży miejskiej, a gdyby nie oni, to balibyście się w ogóle wyjść na ulicę, bo to właśnie oni, a nie policja bronią prawa w naszym kraju. Tiry na Tory!
Skoro Straż Wiejska broni porządków to pszczoły jedzo guwno [nie mam lepszego porównania].
Ale żeby tak od razu na głęboką wodę ich rzucać? Toż to sumienia trzeba nie mieć.
@ze co proszę,straz miejska porządku pilnuje?
Ha ha ha. Oni nawet gimnazialisty nie potrafią złapać w tych swoich rydwanach. Raz widziałem gonna jak im spieprzał. Zanim ruszyli to zgubił ich już na zakręcie. Oczywiście uciekał pieszo.
Jedyne do czego się nadają to sprzątanie kup po naszych zwierzakach, grozenia paluszkiem jak znajdą uczciwego obywatela w parku z piwem.
U mnie w mieście jak wjeżdżają na jakaś zakazaną dzielnice to boją się wyjść do większej grupy blokersów.
Ha ha ha. Oni nawet gimnazialisty nie potrafią złapać w tych swoich rydwanach. Raz widziałem gonna jak im spieprzał. Zanim ruszyli to zgubił ich już na zakręcie. Oczywiście uciekał pieszo.
Jedyne do czego się nadają to sprzątanie kup po naszych zwierzakach, grozenia paluszkiem jak znajdą uczciwego obywatela w parku z piwem.
U mnie w mieście jak wjeżdżają na jakaś zakazaną dzielnice to boją się wyjść do większej grupy blokersów.
Szron napisał/a:
A może kontrolują stan na początek i koniec sezonu i może w trakcie wyrywkowo, czy zabawki są bezpieczne?A z jakiej akcji te zdjęcia?
Jest przykaz na wykaz!
Jebane cioty z SW.
Akurat tu robią coś co jest potrzebne i do czego się nadają, a nie czatują pod biurowcami na zakazach parkowania z dupy, w asyście lawety...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów