📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To jest genialne. Nie rozumiem jak takie coś można stworzyć, twórca musi być na jakimś wyższym poziomie egzystencjalnym.
zajebisty program co wy chcecie! nagrywam wszystkie odcinki na video
czekam kiedy zrobią zlot fanów tego programu
czekam kiedy zrobią zlot fanów tego programu
Jakby się ktoś chciał załapać - castingi we Wrocku, podobno płacą 250zł za główną rolę w 1 odcinku. A, byłbym zapomniał - ubrania trza mieć własne
Pierdolicie. Lubię to oglądać, mam godzinę dobrej zabawy Rozrywka pierwsza klasa
dałem piwo za nim obejrzałem:) wiedziałem że będzie dobre:)
Ja zapaliłem i zacząłem oglądać, ale w 30 sekundzie o jajecznicy zaczęła gadać więc zmykam jeść!!
Miles87 napisał/a:
@up: daj spokoj: 6 browarow, dwie lufki zioła i mozna to ogladac nawet z zainteresowaniem
Ja zapaliłem i zacząłem oglądać, ale w 30 sekundzie o jajecznicy zaczęła gadać więc zmykam jeść!!
Naucz się kurwa cytować... po coś to jest -.-
@up to zbliż twarz do monitora,ten temat poczuje się jak u siebie w domu
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów