📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zastanawiam się ile dają za występ w tym debilnym programie. Sądząc po stopniu kompromitacji osób, które wystąpiły to chyba dosyć sporo...
@up: daj spokoj: 6 browarow, dwie lufki zioła i mozna to ogladac nawet z zainteresowaniem
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
nie wiem co ty palisz z "lufki" i jakie ty piwo pijesz! ja nawet kilogramie koksu bym sie nie zainteresowal tym!
O kurwa zobaczylem cale O.O Hapi Berzdej KURWA!!
"Te kamienie mówią do mnie" "tu są kamienie" " i tu są...kamienie"...naprawdę,tytuł wyjaśnia wszystko : /
dr_dex napisał/a:
@up: daj spokoj: 6 browarow, dwie lufki zioła i mozna to ogladac nawet z zainteresowaniem
Po 2 wiadrach chyba... Ale i to nie wiem czy ktoś by mnie zmusił do oglądania tego gówna. Czuje się zażenowany strasznie.
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
mikel1994 napisał/a:
Zróbcie kurwa zbiorczy na to...
Suchary to wielki zbiorczy na takie rzeczy.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Jakim to trzeba być fanatykiem aby skleić takie gówno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów