📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
banerr napisał/a:
W tej ciężarówce to kacap musiał być najebany w trzy dupy.
a widziałeś u nich za kółkiem kiedyś trzeźwego?
Niby rosja o chłop robił co mógł żeby ostrzec.
W polszy- parka jechała i wesoło kamerowała, radości nie było końca. Spierdolony kraj
W polszy- parka jechała i wesoło kamerowała, radości nie było końca. Spierdolony kraj
gorczanska napisał/a:
Niby rosja o chłop robił co mógł żeby ostrzec.
W polszy- parka jechała i wesoło kamerowała, radości nie było końca. sp***olony kraj
Ten sam film mi się przypomniał...
koleś przez cały filmik wypowiadał 5 słów zapętlonych. Ja pierdole . koleś przez cały filmik wypowiadał 5 słów zapętlonych. Ja pierdole , koleś przez cały filmik wypowiadał 5 słów zapętlonych. Ja pierdole , koleś przez cały filmik wypowiadał 5 słów zapętlonych. Ja pierdole , koleś przez cały filmik wypowiadał 5 słów zapętlonych. Ja pierdole , koleś przez cały filmik wypowiadał 5 słów zapętlonych. Ja pierdole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów