📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SkoPio1 napisał/a:
Może i źle wybrał kierunek, ale za to uratował hulajnogę...
To może jeszcze kurwa chłopca wina, że tam był? W przypływie adrenaliny dorośli odpierdalają dziwne rzeczy, a co dopiero dziecko.
Mariusz87 napisał/a:
To może jeszcze kurwa chłopca wina, że tam był? W przypływie adrenaliny dorośli odpierdalają dziwne rzeczy, a co dopiero dziecko.
to może jeszcze kurwa wina tego co napisał ten komentarz, który cytujesz?? napisany w przypływie radości na portalu dla sadystów, gdzie ludzie odpierdalają dużo dziwniejsze rzeczy, a co dopiero na hardzie
Hahah .. jakieś głupie dziecko .. pewnie ciapate a do tego pewnie z downem
Podobno mlodego poszukuja do dzisiaj, podobnie jak tego pieszego z krakowa
Halrnan napisał/a:
to może jeszcze kurwa wina tego co napisał ten komentarz,
To oczywiście jest możliwe. O ile ruski kierowca czarnego pojazdu, jest bywalcem tego portalu.
Halrnan napisał/a:
to może jeszcze kurwa wina tego co napisał ten komentarz, który cytujesz?? napisany w przypływie radości na portalu dla sadystów, gdzie ludzie odpierdalają dużo dziwniejsze rzeczy, a co dopiero na hardzie
Wiele lat mnie tu nie było, ale znam ten portal od 2008r. Wiem o czym jest i jakie rzeczy potrafią ludzie odpierdalać.
Poza tym takie komentarze są normalne:
PIs napisał/a:
Jednego gówniaka mniej.
A takie nawet zabawne:
kubol napisał/a:
Podobno mlodego poszukuja do dzisiaj, podobnie jak tego pieszego z krakowa
Ale obwinianie kaszojada, że probował ratować coś na czym mu zależy mi nie leży. Tym bardziej, że to w chuja granie, bo hulajnoga wyleciała w kosmos, więc wcale jej nie uratował.
Mały materialista wybrał hulajnogę zamiast od razu spieprzać w krzaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów