Co wybieracie? Ja tam stawiam na 1, przynajmniej bym sobie mógł zasadzić jakieś drzewko konopi
Chujowe tagi, ale nie wiedziałem jak to podpisać.
Chujowe tagi, ale nie wiedziałem jak to podpisać.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Większość z podanych rzeczy przetrwa 10 lat ... ponton się przebije , amunicja wytraci a trunki przepije. To co przetrwa ten czas i będzie względnie użyteczne to dziewczyna i nóż. No.1
(_)_)===D ~Pierdolisz, niejaki Albert Fish zjadł nawet większą dziewczynkę i starczyła mu tylko na 9 dni, lepiej niech poluje i gotuje a po 10 latach wydymać i porzucić na wyspieDziewczynkę zawsze można zjeść - dostarczy zapas cennego białka na kilka tygodni.
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostanieszNie aby cycki wypuściła.wybierajac opcje nr 1 i majac swiadomosc, ze nie ma szans na realna uceiczke z wyspy jechalibyscie 8-10 lat na recznym az osiagnie w miare moralnie dopuszcalny wiek?
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz