Pełna profeska
Pełna profeska
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Serio myślisz, ze testy by zmieniły ich postawę? Więźniowe z długoletnimi wyrokami to czysta, skumulowana furia, podkręcona sterydami i codziennymi treningami. Niestety strażnikiem w takim przypadku również musi być furiat. Zwykły Kowalski choćby miał za sobą 100 zdanych testów sobie nie poradzi
Do zwykłej służby więziennej nie trzeba nie wiadomo kogo.
Na takich cweil jak na filmiku w każdym pierdlu siedzi na dyżurze oddzial szturmowy klawiszy. Szkoda że nie ma nagrania jak to później wyglądało bo podejrzewam że jak zarządzili alarm to za 2 min przybiegły tam karki z tarczami pod prądem, batonami i gazem i Hesus dostał taki wpierdol ze urodził cała świąteczna piniate. Przez najbliższy miesiąc będzie sikał krwią.
Nie dość że siedzi w pierdlu to jeszcze dalej łamie prawo... Dla takiego zwyrola to krzesło powinno być. Jak mu nie odpowiada wiezienie to mógł tam nie trafiać lub huśtawka na przescieradle.
A co jak to taki Tomasz Komenda?
Klawisze ZWYKLE nadużywają swojej władzy i to w cholere także chuj im w pysk, szkoda, że nie poskakał po głowie jak niggersi.
Do zwykłej służby więziennej nie trzeba nie wiadomo kogo.
Na takich cweil jak na filmiku w każdym pierdlu siedzi na dyżurze oddzial szturmowy klawiszy. Szkoda że nie ma nagrania jak to później wyglądało bo podejrzewam że jak zarządzili alarm to za 2 min przybiegły tam karki z tarczami pod prądem, batonami i gazem i Hesus dostał taki wpierdol ze urodził cała świąteczna piniate. Przez najbliższy miesiąc będzie sikał krwią.
Nie wiem co było potem. Jedyne co wiem, to ze te leszcze z filmu powinni pilnować drobnych złodziejaszków i alimenciarzy, a nie zwierząt z filmu. Klawisz z więzienia dla alimenciarzy chce "mieć spokój i porządek" i z taki nastawieniem klawisze z filmu pewnie podeszli do czarnucha - żeby go "uspokoić". Natomiast klawisz z więzienia o zaostrzonym rygorze powinien mieć w głowie chęć skrzywdzenia czarnucha, sprawienia mu bólu. I chronić kurwa łeb, żeby nie stracić przytomności i być w stanie to zrobić
jak 2 razy coś przeskrobie to powinien pracować na swoje jedzenie czyszcząc kible albo zdychać z głodu
trzecie przerwinienie i tracisz prawa człowieka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów