Nie wiem jaki opis dac jak
Nie wiem jaki opis dac jak
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To ze kompletnie nie nadaje sie na prezydenta to inna sprawa.
Jeżeli myślicie że tak skorumpowany system pozwolił wybrać wybawcę i osobę która może wszystko to musicie być kretynami. Wystawili kandydata który miał być wybawcą, ale ten wybawca niesie ze sobą jakiś plan o którym pewnie się kiedyś przekonamy. Już dał popis zrzucając MOAB.
O zrzuceniu MOBA dowiedział się po fakcie. Swoją drogą i tak za rok nie będzie można ich użyć, a po CIA trzeba było posprzątać czymś mocnym.
Jeżeli myślicie że tak skorumpowany system pozwolił wybrać wybawcę i osobę która może wszystko to musicie być kretynami.
Wybawcę... a kogóż miałby wybawiać? Ludzie (nie tylko w U.S) mają dość rasowych polityków:
U nas było podobnie z tą różnicą , że większość ludzi boi się postawić na kogoś nowego. A taki Trump to jak nasz elektryk (tylko bogatszy).
Choć mam takie przeczucie, że Trump nie dożyje końca kadencji.
Po co wszyscy zakładają te żydowskie "berety" jak jadą do Żydów? przecież Żydzi jak jadą do katolickiego, lub innego kraju to nie noszą żadnych symboli religijnych z danego kraju.
Pod tą czapką jest warstwa folii aluminiowej, chroniąca przed falami radiowymi reptilian. Wiem, bo sam takiej używam.
Na początku V księgi Dziejów Tacyt, opisując zdobycie Jerozolimy przez Tytusa, przytacza opowieść o Mojżeszu i wyjściu Żydów z Egiptu. Rzymski historyk legendę o stadzie osłów pomagających Żydom na pustyni, przez co czczą oni w Świątyni Jerozolimskiej podobiznę tego zwierzęcia:
,,Przeważna część pisarzy zgodnie utrzymuje, że w Egipcie wybuchła zaraza, która ciała szpeciła; wtedy król Bokchoris zwrócił się do wyroczni Hammona i prosił go o środek zaradczy; otrzymał od niego rozkaz, aby swoje królestwo oczyścił i tę rasę ludzi, jako przez bogów znienawidzoną, do innych krajów wysiedlił. Poczęto ich zatem wyszukiwać i zebraną rzeszę na pustyni porzucono. Podczas gdy inni w swych łzach zakrzepli, jeden z wygnańców, Mojżesz, upomniał ich, aby ze strony bogów ani ludzi żadnej pomocy nie oczekiwali, gdyż jedni i drudzy ich opuścili, lecz sobie samym zaufali pod wodzem niebiańskim, który pierwszy obecną złą dolę przezwyciężyć im dopomoże. Przyklasnęli mu i nie znając zupełnie kraju marsz na oślep rozpoczęli. Lecz nic ich tak nie dręczyło jak brak wody: już bliscy zagłady na całej legli równinie, kiedy stado dzikich osłów, z pastwiska wracając, w stronę skały ocienionej gajem pobiegło. Mojżesz poszedł za nimi i tak jak po zarosłym trawą gruncie wnioskował, obfite żyły wodne odkrył. To było dla nich ulgą; po sześciu dniach nieprzerwanego marszu w siódmym wzięli w posiadanie ziemię, której mieszkańców wypędzili, i tamże miasto założyli oraz dom boży poświęcili. Mojżesz, chcąc się na przyszłość co do tego ludu upewnić, nowe mu nadał obrządki, sprzeczne z obrządkami innych ludzi. Bezbożne tam jest wszystko, co u nas jest święte, a na odwrót, dozwolone jest u nich to, co u nas za zakałę uchodzi. Obraz zwierzęcia, za którego wskazówką wyzbyli się tułaczki i pragnienia, w przybytku bożym poświęcili, zabili na ofiarę barana, niby na wzgardę Hammonowi; tak samo wołu ofiarują, ponieważ Egipcjanie Apisowi cześć oddają.,, Dzieje, ks. V, rozdz. 3-4.
Po co wszyscy zakładają te żydowskie "berety" jak jadą do Żydów? przecież Żydzi jak jadą do katolickiego, lub innego kraju to nie noszą żadnych symboli religijnych z danego kraju.
To nie jest symbol religijny. Ale dla niektórych to za trudne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów