📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
O to jest to właśnie - Telewizja TRWAM - TVN TE FAU N , - że ten ? - TVN ? - a to nie ta ligitamacja... hahaha mistrzostwo
troche im ostatnio jadą lepiej uważam że przy tym gości z tv trwam to się spalił trochę
ale lubię ich wjazd na ży....randol ;d
troche im ostatnio jadą lepiej uważam że przy tym gości z tv trwam to się spalił trochę
ale lubię ich wjazd na ży....randol ;d
Bitwa na majki najlepsza.
jakoś nikt go nie pobił, ludzie odpowiadali z powagą jak przystało na pochód patriotyczny, nikt go nie wyśmiewał, ani bezpodstawnie obrażał. Coś mu ta pyta nie "weszła".
Szyderca jebany
Szyderca jebany
blueman87 napisał/a:
Ludzie wychodzą na ulicę, walczą o wolność słowa, a ten pajac robi sobie z nich jaja.. Poziom humoru idealny dla gimbusów!
Może i walczą o wolność słowa, ale ich głównym założeniem jest walczenie o drugą pisowską skrajność. Flagi kaczora, solidarności mówią same za siebie. Także nie pierdol tutaj, trochę dystansu do tych poważnych panów.
Defect napisał/a:
Przynajmniej coś robią, nie to co większość z Was
Też coś robię. Pierdzę w stołek. Czasem po browara skoczę.
Brawo dla Pyta.pl! Najlepszy jest ten reporter z Radia Maryja (taką twarz może kochać tylko matka).
KRTiR nie dał tylko i wyłącznie zgode na miejsce na mulitpleksie , ponieważ w tej telewizji jest podawane wile niewygodnych informacji dla rządu . Sam nie jestem katolikiem i niezbyt mnie to obchodzi czy trwam dostanie miejsce na multipleksie czy nie , ja mam internet i tam się wszystkiego dowiaduje . Niektórzy politycy są nawet tak fałszywi że specjalnie dla podniesienia sobie % w słupkach wyborczych uczestniczą w marszach myśle że każdy wie o kogo chodzi . Polska to nie jest kraj dla uczciwych ludzi .
biceps napisał/a:
KRTiR nie dał tylko i wyłącznie zgode na miejsce na mulitpleksie , ponieważ w tej telewizji jest podawane wile niewygodnych informacji dla rządu.
A może dlatego że działalność Rydzyka jest niepewna finansowo i nie chcą w momencie zapłaty usłyszeć "bóg zapłać"?
Trolling level: Medium
Serce nie kutas, staje tylko raz.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów