Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
polece klasykiem. co jest najtrudniejszego w byciu skatem? przyznac sie rodzicom ze jest sie pedalem.
No nie mów że i ty jesteś patologią która wkurwia się na skejtów bo ci mają swój świat i wyjebane na nich? Jak byłem dzieciakiem i deski były nowością to jeździli na nich tylko ludzie z kasą a psioczyli biedaki z patologicznych rodzin których rodzice całą wypłatą nie opłacili by jednej deskorolki. I tak się utrwaliła ta polska nienawiść przekazywana z pokolenia na pokolenie biedaków, idiotów i skończonych debili.
Te same biedaki i debile uważali że pedałem jest ktoś kto gra na gitarze, czyta książki albo chodzi w....japonkach. Tak kurwa, jesteście na tym samym poziomie zdebilenia co wyborcy Dudy z Pcimia Dolnego, idioci chlający browary na ławkach przed blokiem w którym mieszkają całe pokolenia ich skurwiałych patologicznych rodzin. Zera jednym słowem.
Ci chłopaczkowie dla zabawy odpierdalają akcje które przy każdej próbie mogą skończyć się poważną kontuzją, ale pizdusie i tak będą twierdzić że to są pedały. Widzieliście jakie laski przewijają się w ekipach skejtów? To też was wkurwia bo na was nawet nie spojrzą...
Typowy sadol ze zwykłej zazdrości nienawidzi każdego sportowca, a hejtowanie piłki nożnej to tylko wierzchołek góry lodowej i płacz fizycznie wątłych, mało ambitnych użytkowników.
To samo jest z każdym kto ma jakiekolwiek hobby np. motocyklistami których maszyny i styl życia to dosłownie lep na cipki, ale dla sadoincela to on jest ten gorszy. Śmieszne.
Z reszta dużo by wymieniać, bo tutaj teraz hejtuje się dosłownie wszystko.
Sadolowi specjaliści i ludzie mający coś ciekawego do powiedzenia, albo pokazania już dawno uciekli przez ułomków postujących od lat te same prostackie hasła i obrazki...
,
kurwa, nie zesraj się... trend to trend jak głupawy tik tok
Sram codziennie, pierwsza rzecz z rana. Nie wiem czemu źle mi życzysz.
, w końcu ktoś to głośno powiedział.
Typowy sadol ze zwykłej zazdrości nienawidzi każdego sportowca, a hejtowanie piłki nożnej to tylko wierzchołek góry lodowej i płacz fizycznie wątłych, mało ambitnych użytkowników.
To samo jest z każdym kto ma jakiekolwiek hobby np. motocyklistami których maszyny i styl życia to dosłownie lep na cipki, ale dla sadoincela to on jest ten gorszy. Śmieszne.
Z reszta dużo by wymieniać, bo tutaj teraz hejtuje się dosłownie wszystko.
Sadolowi specjaliści i ludzie mający coś ciekawego do powiedzenia, albo pokazania już dawno uciekli przez ułomków postujących od lat te same prostackie hasła i obrazki...
Ja to się wychowywałem wśród takich debili i spierdoliłem z tego środowiska jak miałem 19 lat. Normalnie się urwałem i zostawiłem w znajomych tylko ludzi którzy mają otwarte spojrzenie na świat. Od razu mi lepiej się zrobiło i zacząłem osiągać jakieś tam sukcesy. A tak to 19 lat wśród debili marnowałem czas i zdrowie, ćpałem jakieś świństwa i tłukłem się na każdej imprezie...bo tak, z nudów i bez powodów. Stwierdzam już 17 lat po tym, że naprawdę też byłem jebanym debilem. Jakby większość z nas potrafiła krytycznie spojrzeć na siebie i swoich ziomków to na świecie byłoby naprawdę pięknie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów