Niejeden za młodego tak zrobił, to co się zwierzęciu dziwić.
Niejeden za młodego tak zrobił, to co się zwierzęciu dziwić.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I co teraz? Ozor trzeba bedzie upierdolić .
Albo od razu przez łeb łopata bo tylko będzie skomlec całe dnie.
Ruskie sie nie pierdola w takich sprawach, u nas od razu by jakies animalsy pierdoliły ze buda nieocieplona, że blachy nie daje sie na dach bo latem grzeje a zima ziebi, do tego brak ISO i CE. I wogóle skazać taka osobę na dożywocie.
Jest i słynny sadolski zoofil, który próbuje maskować swoje skłonności przez udawanie twardziela.
Jak to co, pies sąsiada go pogryzł a jego własny go wyruchał.
Poligon ma uraz do psów, bo w dzieciństwie dzieci nie chciały sie z nim bawić, to mu matka kość przywiązywała do szyi, zeby sie psy z nim bawiły, a te zamiast sie z nim bawić to go ruchały.
O i mamy pierwszy zboczeńców, którzy fantazjują o seksie ze zwierzęciem. Takich jak wy powinno się izolować.
I co teraz? Ozor trzeba bedzie upierdolić .
Albo od razu przez łeb łopata bo tylko będzie skomlec całe dnie.
Ruskie sie nie pierdola w takich sprawach, u nas od razu by jakies animalsy pierdoliły ze buda nieocieplona, że blachy nie daje sie na dach bo latem grzeje a zima ziebi, do tego brak ISO i CE. I wogóle skazać taka osobę na dożywocie.
poligon6, ja czekam cierpliwie na film jak jakiś kundel w zemście upierdala ci jaja, oczywiście z automatu będzie hard... no co za zjeb!
poligon6, ja czekam cierpliwie na film jak jakiś kundel w zemście upierdala ci jaja, oczywiście z automatu będzie hard... no co za zjeb!
Cieszy mnie twój bul pizdy.
można też polać ciepłą wodą....
nie można! nie wiesz jak działa wrzątek na dużym mrozie?
trzeba polać ALKOHOLEM tak samo jak działa w zimowych spryskiwaczach na szybę!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów