spadły buciki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
można rzec iż zrobił cing ciang ciong w powietrzu
Kurwa od zamierzchłych czasów podstawówki wyryte mam w głowie, że się 3 razy patrzy w prawo i lewo:/ Nawet na jedno kierunkowej tak robię Ale dzięki temu nie fruwam jak ukazany wyżej osobnik
@Pener666 widzę w poszukiwaniu materiału na sadola pojechałeś nawet do Chin. Pierwsza ulica i znowu ściągnąłeś na kogoś nieszczęście. Proszę cię bardzo nie pojawiaj się w mojej okolicy :/
grzywka na bibera mniejszyla mu kat widzenia, ciesze sie ze ktos z taka fryzura zostal rozjechany przez auto.
tak wyjebał w powietrze, jakby robił jakieś efektowne kopnięcie ju jitsu
to wszystko przez te skośne oczy
Jak chodzisz ty penisie, albo głupia cipo.
wydarło go z butów i żyje - fake
poleciał jak prawdziwy samuraj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów