📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To Ninja nie mają żadnych praw?
Muhahahahahahahamed na pewno się uśmiał
Sadol kiedyś: obrazek z czystą kartką podpisany "Lista praw kobiet"
Sadol dzisiaj: obrazek powyżej
Typowa prawacka hipokryzja, nie wiem po co udajecie, że prawa kobiet stanowią dla was jakąkolwiek wartość.
Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
Sadol dzisiaj: obrazek powyżej
Typowa prawacka hipokryzja, nie wiem po co udajecie, że prawa kobiet stanowią dla was jakąkolwiek wartość.
@up Widzisz roznice miedzy zartami na portalu internetowym, a realnym uprzedmiotowieniem kobiet w islamie? Nie? Aha no tak, przeciez nalezysz do grona uposledzonych ludzi oderwanych od rzeczywistosci. Gdybys chociaz byl trollem, dostawal cos za te idiotyzmy, ale widac ze Ty to robisz z przekonania, na prawde wierzysz w te przesady. Nalezysz do grupy lewactwa zwanej pozytecznymi idiotami. Smutne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów