Niejaki Engin Koçak odjechał płonącą cysterną w bezpiecznie miejsce ratując tym samym kawał dzielnicy przed srogim pierdolnięciem. Izmir, Turcja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żadne tam jaja. Chciał spierdolić ciężarówką, ale zapomniał odczepić.
Wielki szacunek dla człowieka, który narażając własne życie i zdrowie niewątpliwie uratował okolicznych mieszkańców przed olbrzymią tragedią!
Tak,kurwa bohater.Odjeżdżając z miejsca może i uniknął wybuchu stacji chociaż nie wiem bo tam ciągle się paliło.Odjeżdżając ze stacji spowodował, że podpalał wszystko po drodze,może nawet ludzi!
Turek. pośmiewisko sadoli (choć sadole lubia kebaba) Engin Koçak. A jednak człowiek. Ryzykował życie żeby ocalić innych.
Jebany w Ghost Ridera się zmienił
@up, Sobieski nienawidził turków bo zabili mu brata ale nawet on traktował ich honorowo i uznawał za ludzi a jeńców nie zabijał zbyt często i nie męczył przy egzekucji. Poza tym Turcja to jedyny kraj który nie uznał rozbiorów Polski. (Wtedy jeszcze Sułtanat Osmański).
A koleś co uratował ludzi choćby był Mkbewe jest bohaterem, niezależnie od narodowości czy rasy. Czym innym jest naśmiewanie się z bambusów i ciapaków lub icków a czym innym uznanie wobec czynów.
A koleś co uratował ludzi choćby był Mkbewe jest bohaterem, niezależnie od narodowości czy rasy. Czym innym jest naśmiewanie się z bambusów i ciapaków lub icków a czym innym uznanie wobec czynów.
żaden bohater, bał się, że jak piedolnie na miejscu, to dostanie rachunek za holokaust.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów