Nieświadomie kroczący przechodzień wykonuje wejście pod nadjeżdżający autobus przez co potrącony ląduje pod kołami gdzie następuje jego najechanie, aż do odebrania życia ciężarem kładącym się na jego plecach. Wyciśnięcie z przechodnia resztek życia jest kwestią chwili gdyż autobus na nim stoi by dokonać aktu zniszczenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up to się nazywa "martwy punkt", poza tym "przechodzień" którego tak nazwałeś sam się o to prosił. Według mnie jest to selekcja naturalna wynikająca z głupoty. "Nieszczęście" jednego jest doświadczeniem dla wielu, jak tylko wszyscy wokół zauważyli co się stało to będą wiedzieć ze za każdym pierdolonym razem jak mają zamiar przejść przez ulice to patrzeć w każdą stronę 5 razy a nawet za siebie! W dodatku ta głupia osoba jak przechodziła? POD KURWA KONTEM chyba z 20 stopni. A jak się przechodzi przez ulice? Pod kątem prostym jak NAJSZYBCIEJ a nie jak najwygodniej.
Mentalność ludzi chyba wszędzie jest taka, że przecież im wszystko wolno i każdy inny ma uważać. U mnie na wsi, miejscowość turystyczna, nowa nawierzchnia, po obu stronach chodnik, a matki potrafią dzieciaka na rowerku z kijem na tyle wpychać pod jadący samochód i krzywo się patrzeć jak jedziesz, albo chodzić po dwie obok siebie z wózkami uniemożliwiając przejazd dwóch samochodów w przeciwnych kierunkach. "A tylko zatrąb, albo coś powiedz chamie! Chuj, że dwa chodniki, ulico bede szła, co mi bendo jeździć." Przez taki przykład teraz już małe dzieciaki chodzą jak święte krowy, a to już słabo, bo takiego trudniej zauważyć jak wybiega niż tłustą mamuśkę.
Facet w 18 sekundzie coś w stylu - "Ty czekaj chwilę coś Ci pod koła wpadło" i poszedł
A ja się pytam gdzie jest ten grass ? Grasować to może kosiarka i nie tylko
Na dole macie policjanta jak widać nie szczególnie przejęty zajściem.
Qunda, Nie Zbiczno, ale tak jest prawdopodobnie w każdej wiosce, bo ludzie mają najebane wszędzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów