Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarni bardzo często mają już HIV-a. Na chwilę odłożymy obrzydzenie na bok, ale warto ryzykować? Pewności, że nic nie złapiesz nigdy nie ma w 100%.
Nalezy rowniez wspomniec ze przybysze z dawnego bloku wschodniego czy hindusi maja w sobie pierwiastek wirusa z trzema literkami. Zreszta gdzies na sadolu ktos wrzucial statystyki na temat wzrostu zakazen HIV w Polsce.
Takze Panowie uwazajta co tam za dziewoje bierzecie i pelerynke na wojaka zakladac.
Taki chuj 😂. Wystarczy mi, że ktoś mi sprzedał HPV kiedyś, mimo tego, że 60-70% ma tego wirusa, to i tak mnie to wkurwia, a wcale nie ruchałem czego popadnie.
Czarni bardzo często mają już HIV-a. Na chwilę odłożymy obrzydzenie na bok, ale warto ryzykować? Pewności, że nic nie złapiesz nigdy nie ma w 100%.
Pierdolicie od rzeczy. Żadna laska nie ma wymalowane na ryju jaki kolor pędzla się w niej wcześniej moczył.
jeśli zajebista dupa to każdy by ruchał, nawet minutę po wydymaniu przez murzyna. Nie ma znaczenia prawak czy lewak xd
Niestety, ale prawdę pierdolisz. Taka jest natura nas facetow singli bez zobowiązań.(...)
i pełna zgoda, ale nie wiem dlaczego ograniczasz swoją teorię do singli. Że niby żonaci faceci nie myślą o ruchaniu zajebistych lasek? KAŻDY ma takie fantazje i większość by je zrealizowała przy nadarzającej się okazji, takie prawa natury.
Ale popierdolony zegar w tle.
To nie suchar,Ale trzeba namówić żonę na trójkąt,jakm znam życie zgodzi się,ale trzeba zapytać
Gość nie tylko rozsądnie zrobił, ale też może oszczędził sobie wstydu. Jakby ta polska szmaciura, którą jebał mokebe 190cm i 100 kilo mięśni swoim 18-cm czarnym zaganiaczem, zobaczyła małego 14-cm siusiaczka z serem pod napletem wątłego 75-kilogramowego Polaczka, to być może by pękła ze śmiechu...
Niestety, ale prawdę pierdolisz. Taka jest natura nas facetow singli bez zobowiązań. Jak fajna locha i w miarę zadbana, a nie jakaś bumiara, to sam bym po takim murzynie zabrał do jakiegoś motelu, wypłukał porządnie piździcho, sraczysko i porządnie zakutasił we wszystkie dziury, ale potem czym prędzej spierdalał, bo taka świnia, która się zadaje z czarnymi parchami, ni chuja nie nadaje się do zbudowania trwałej i dobrej rodziny...
ok zgadzam sie a to zdjecie to po co ??
ok zgadzam sie a to zdjecie to po co ??
Fajna locha z Ameryki, którą poznałem na xhamsterze i która lubiła gangbangi z czarnuchami, a jej mąż był cuckoldem, który ją nagrywał i wrzucał filmy do neta.
Fajna locha z Ameryki, którą poznałem na xhamsterze i która lubiła gangbangi z czarnuchami, a jej mąż był cuckoldem, który ją nagrywał i wrzucał filmy do neta.
ok ale co ona ma wspolnego z tym co napisales, i po co ja wrzuciles xd
ok ale co ona ma wspolnego z tym co napisales, i po co ja wrzuciles xd
Miłość nie zrozumiesz, zostaw to pojebańcę są xD
Popatrz, a twój stary się nie brzydził.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów