"Trzeba sobie radzić" pomyślał baca wiążąc buta dżdżownicą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HA HA HA. Śmieszne, baronie humoru, władco dowcipu i wszelkiego żartu.
@DamoOo @alicexx13
To może taki:
"Kurwa, jakaś nie wymiarowa ta >>guma<<, taka jakaś długa... i zajebiście ciasna, nie to co ta dupa..." pomyślał DamoOo używając dżdżownicy w charakterze kondoma podczas pierdolenia alicexx13.
A tak serio: nie podoba się - cierpieć w milczeniu, albo wypierdalać.
To może taki:
"Kurwa, jakaś nie wymiarowa ta >>guma<<, taka jakaś długa... i zajebiście ciasna, nie to co ta dupa..." pomyślał DamoOo używając dżdżownicy w charakterze kondoma podczas pierdolenia alicexx13.
A tak serio: nie podoba się - cierpieć w milczeniu, albo wypierdalać.
"Trzeba sobie jakoś radzić" powiedział galo11 wycierając dupę po sraniu w twarz matki.
Jakim zrytym debilem trzeba być żeby wrzucić suchara i narzekać że się nie podoba...
-.-
-.-
@galo11
Idź się wyżal swojej starej, że się na sadisticu dowcip rodzinny nie spodobał.
I jak wrzucasz gówno, to potem nie pyskuj.
Idź się wyżal swojej starej, że się na sadisticu dowcip rodzinny nie spodobał.
I jak wrzucasz gówno, to potem nie pyskuj.
@lintu nie oceniaj ludzi po sobie, to, że ty się matce wyżalasz, nie znaczy, że wszyscy tak żyją...
@The Butcher ciekawe masz fetysze, gratuluję twojej matce.
@The Butcher ciekawe masz fetysze, gratuluję twojej matce.
Do Admina, Moderatorów i użytkowników zarejestrowanych tutaj dłużej niż rok:
Widzicie to na górze?
Byłem za wprowadzeniem płatnej rejestracji, ale nie chcieliście. To teraz macie.
Widzicie to na górze?
Byłem za wprowadzeniem płatnej rejestracji, ale nie chcieliście. To teraz macie.
@galo11 jak się nie podobają komentarze to wypierdalaj, albo cierp w milczeniu. Przeraża mnie, że mogłeś pomyśleć, że kawał się spodoba.
Kurwa jaki tupet! Nie dość ze chujowe żart to pyskuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów